Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iulia Albu (femeie cu înclinații galinaceice): „Dacă s-ar fi întîlnit Marilyn Monroe cu Christina Aguilera și ar fi avut un copil cu dizabilități, acela ar fi Andreea Bălan.”

Gen Frumoasa și chestia

Nicolae Guță (figură proeminentă în dinastia manelelor): „Cristina m-a făcut să îmi fie rușine de mine. Am fost motivat de frumusețea ei, de silueta ei impecabilă. Mă uitam la ea cînd ieșea de sub duș. Ma gîndeam că sîntem Frumoasa și Bestia.” (Libertatea, 7 iunie)

Deci, pe lîngă aspectul exterior dezgustător, Bestia mai era și un interpret consacrat de manele cu copii în toate zările. Uite-așa se duce dracului toată opera lui Disney, deși într-un fel se explică de ce Mowgli o ardea cu urși, iar Aladin avea carpetă cu “Răpirea din Serai”.

 

Gen Hora exactă

Cezar Laurențiu Cioc, psiholog la Institutul de Cercetare și Dezvoltare a Potențialului Uman din București (un băiat), despre Bianca și Victor care s-au cuplat la Dansez pentru tine: “Din punct de vedere psihologic, dansul este un substitut pentru sex, dar și o activitate intermediară către acesta. Cînd auzi pe cineva spunînd «eu dansez toată noaptea», trebuie să știi că acea persoană, în subconștient, înlocuiește sexul cu dansul și compensează abstinența mai mult sau mai puțin benevolă cu mișcări de dans care imită fizic actul amoros.” (Libertatea, 18 iunie)

Probabil de-asta sînt și atîția oameni pe care-i vezi dansînd singuri. Ce psihologii nu zic – însă oftalmologii recomandă – e să nu dansezi prea mult singur, că altfel riști să orbești.

 

Gen S-a stricat Vama

Oana Lis (în pat cu bătrînul): “Viorel m-a părăsit și a fugit la mare! Cine îl vede prin Vamă să mă anunțe, aștept mesaje în privat!” (Libertatea, 18 iunie)

Ce anunț înduioșător! Pare genul de anunț pe care o pensionară de 78 de ani îl pune pe toți stîlpii din cartier cînd îi fuge pechinezul, evident aflat sub tratament. În altă ordine de idei, cu ocazia asta am aflat că Vama Veche nu e doar veche, e și foarte bătrînă.

 

Gen Găinării

Iulia Albu (femeie cu înclinații galinaceice): „Dacă s-ar fi întîlnit Marilyn Monroe cu Christina Aguilera și ar fi avut un copil cu dizabilități, acela ar fi Andreea Bălan.” (Kanal D, 17 iunie)

Oricît de frumos ar fi ce propune Iulia Albu, practic asta înseamnă că Christina Aguilera are o mașină a timpului pe care a folosit-o ca să se întoarcă în timp și s-o impregneze pe Marilyn Monroe. Să fim serioși, dacă ai o mașină a timpului, ai și prezervative la tine ca să eviți o sarcină nedorită cu Marilyn Monroe.

 

Gen O, ce veste minunată

Bianca Drăgușanu (dramă de companie): „În Mexic am conceput-o pe fiica noastră. Lui Victor i-am scris pe un bon «Să știi că pe mine m-a trimis Dumnezeu pentru că m-a cerut mami și pentru că am nevoie de tine, tati», așa i-am dat vestea.” (Wowbiz, 17 iunie)

Poate vă mai aud că Bianca e așa și pe dincolo… Femeia dă bonuri, ce vreți mai mult de-atît?

 

Gen Aceste cuvinte ne doare

Ileana Ciuculete (populară): ”În momentele în care îl iubesc îi spun Lelică, în alte momente îi spun: porcule, măgarule și, în cel mai rău caz, nenorocitule.(Wowbiz, 19 iunie)

E clar, în lumea muzicii populare se aruncă vorbe grele interzise minorilor. N-ar strica să intervină CNA-ul pînă nu se dă cineva naibii.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Probabil ca proasta cu gaina s-a gandit la Marilyn Manson…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]