Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iulia Albu (femeie cu înclinații galinaceice): „Dacă s-ar fi întîlnit Marilyn Monroe cu Christina Aguilera și ar fi avut un copil cu dizabilități, acela ar fi Andreea Bălan.”

Gen Frumoasa și chestia

Nicolae Guță (figură proeminentă în dinastia manelelor): „Cristina m-a făcut să îmi fie rușine de mine. Am fost motivat de frumusețea ei, de silueta ei impecabilă. Mă uitam la ea cînd ieșea de sub duș. Ma gîndeam că sîntem Frumoasa și Bestia.” (Libertatea, 7 iunie)

Deci, pe lîngă aspectul exterior dezgustător, Bestia mai era și un interpret consacrat de manele cu copii în toate zările. Uite-așa se duce dracului toată opera lui Disney, deși într-un fel se explică de ce Mowgli o ardea cu urși, iar Aladin avea carpetă cu “Răpirea din Serai”.

 

Gen Hora exactă

Cezar Laurențiu Cioc, psiholog la Institutul de Cercetare și Dezvoltare a Potențialului Uman din București (un băiat), despre Bianca și Victor care s-au cuplat la Dansez pentru tine: “Din punct de vedere psihologic, dansul este un substitut pentru sex, dar și o activitate intermediară către acesta. Cînd auzi pe cineva spunînd «eu dansez toată noaptea», trebuie să știi că acea persoană, în subconștient, înlocuiește sexul cu dansul și compensează abstinența mai mult sau mai puțin benevolă cu mișcări de dans care imită fizic actul amoros.” (Libertatea, 18 iunie)

Probabil de-asta sînt și atîția oameni pe care-i vezi dansînd singuri. Ce psihologii nu zic – însă oftalmologii recomandă – e să nu dansezi prea mult singur, că altfel riști să orbești.

 

Gen S-a stricat Vama

Oana Lis (în pat cu bătrînul): “Viorel m-a părăsit și a fugit la mare! Cine îl vede prin Vamă să mă anunțe, aștept mesaje în privat!” (Libertatea, 18 iunie)

Ce anunț înduioșător! Pare genul de anunț pe care o pensionară de 78 de ani îl pune pe toți stîlpii din cartier cînd îi fuge pechinezul, evident aflat sub tratament. În altă ordine de idei, cu ocazia asta am aflat că Vama Veche nu e doar veche, e și foarte bătrînă.

 

Gen Găinării

Iulia Albu (femeie cu înclinații galinaceice): „Dacă s-ar fi întîlnit Marilyn Monroe cu Christina Aguilera și ar fi avut un copil cu dizabilități, acela ar fi Andreea Bălan.” (Kanal D, 17 iunie)

Oricît de frumos ar fi ce propune Iulia Albu, practic asta înseamnă că Christina Aguilera are o mașină a timpului pe care a folosit-o ca să se întoarcă în timp și s-o impregneze pe Marilyn Monroe. Să fim serioși, dacă ai o mașină a timpului, ai și prezervative la tine ca să eviți o sarcină nedorită cu Marilyn Monroe.

 

Gen O, ce veste minunată

Bianca Drăgușanu (dramă de companie): „În Mexic am conceput-o pe fiica noastră. Lui Victor i-am scris pe un bon «Să știi că pe mine m-a trimis Dumnezeu pentru că m-a cerut mami și pentru că am nevoie de tine, tati», așa i-am dat vestea.” (Wowbiz, 17 iunie)

Poate vă mai aud că Bianca e așa și pe dincolo… Femeia dă bonuri, ce vreți mai mult de-atît?

 

Gen Aceste cuvinte ne doare

Ileana Ciuculete (populară): ”În momentele în care îl iubesc îi spun Lelică, în alte momente îi spun: porcule, măgarule și, în cel mai rău caz, nenorocitule.(Wowbiz, 19 iunie)

E clar, în lumea muzicii populare se aruncă vorbe grele interzise minorilor. N-ar strica să intervină CNA-ul pînă nu se dă cineva naibii.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Probabil ca proasta cu gaina s-a gandit la Marilyn Manson…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]