Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iulia Albu (trendsetăriță de găini), despre Oana Roman: “E un fel de Albă-ca-Zăpada în variantă foarte grasă. ”

Zoom Iulia Albu (trendsetăriță de găini), despre Oana Roman: “E un fel de Albă-ca-Zăpada în variantă foarte grasă. ”

GenDragostea se face-n minimum trei

Marina Almășan (nebunatică mică): “Cică nu este exclusă posibilitatea de a iubi doi bărbați în același timp. Medicina ne dă voie, deși morala se codește.” (Wowbiz, 4 martie)

Nu doar medicina ne dă voie, doamnă Almășan, ci și Internetul. E plin de cazuri din astea, minuni ale medicinei cum li se mai spune în offline, sau doi negri pe o blondă, cum li se spune în online. Dacă vreți musai, probabil găsiți și filmulețe cu morale care se codesc – la cît de perverși sînt japonezii, sigur au făcut și așa ceva.

 

Gen Meandrele concretului

Ilinca Vandici (actrizdă): ”Mie nu mi s-a întîmplat concret să trebuiască să mă sărut cu cineva sau să mă dezbrac complet pe scenă, dar pot spune că e greu să fii actor.” (Libertatea, 13 martie)

Sărmanul Yorick poate să confirme. De 414 ani apare pe scenă complet dezbrăcat și lumea tot nu-l consideră un actor adevărat.

 

Gen Marian, cea mai fidelă fată

Cătălin Botezatu (prăduitor de inimi și chiloți): ”N-am suferit din cauza infidelității. Am avut șansa asta să nu mă înșele vreo femeie, că altfel îi rupeam gîtul. Îmi iau tot felul de măsuri de precauție, le supun testelor pînă la nebunie, dacă se poate.” (Libertatea, 12 martie)

Cum n-am auzit în ultima vreme de foarte multe femei cu gîtul rupt, expresia-cheie pe care toată lumea ar trebui să se concentreze în fraza asta este “vreo femeie”. Ah, Cătăline, ce băiat de comitet ești tu și cum ni le ridici la fileu…

 

Gen Stilat, elegant, cît de cît

Ovidiu Anton (bursuc dacic și reprezentant al României la Eurovision): “Am venit cu altceva pentru o apariție surprinzătoare, din respect pentru fanii Eurovision care vor o surpriză, o apariție mai stilată din zona muzicii goth. (…) Cred că tot ce am scris în piesa asta trebuie să fie interpretat în mod social, nu sînt în nici un caz satanist și sînt un om ancorat în lucrurile sociale și pămîntești și prefer să îmi ocup timpul cu lucruri normale.“ (Libertatea, 11 martie)

Nu poți să faci nimic cu băiatul ăsta. Am încercat, dar nu se poate. Nici măcar satanist nu e, deci am pierdut și alea cîteva voturi stilate pe care le primim în fiecare an de la sataniștii din întreaga Europă. Nu putem decît să sperăm că lumea e sensibilă la lupi dacici ancorați în lucruri normale, altfel iar o sugem și se enervează Trăistariu că nu l-am lăsat pe el să piardă.

 

Gen Multă-ca-Zăpada

Iulia Albu (trendsetăriță de găini), despre Oana Roman: “Ea a călcat în două veverițe cînd a mers aici. E un fel de Albă-ca-Zăpada în variantă foarte grasă. Aceste sandale sînt copiate și cineva care poartă așa ceva se încadrează într-o categorie foarte joasă. Mi se pare groaznic să calci în veverițe. Le-a violat.” (Kanal D, 11 martie)

Pare cumva că lumea mondenă se axează foarte mult pe animăluțe în ultima vreme. Veverițe, găini, curci, mîțe care se uită-n calendar, fețe de boi, nu lipsește nimic din ogradă. Totuși are și Iulia Albu farmecul ei. Să ți-o imaginezi pe Oana Roman, deghizată în Albă-ca-Zăpada, mîncînd nu doar jumătatea otrăvită a mărului, ci și cotorul, alte cinci kile de mere, oglinda-oglinjoara, pe vrăjitoarea cea rea și pe cei 7 pitici, după care violînd două veverițe, e destul de nostim, după orice standarde. Chiar și alea galinacee.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale