Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iulian Bulai (parlamentar ecvestru): „Circulă o fotografie cu mine pe un cal.“ (Facebook, 26 aprilie)

Zoom Iulian Bulai (parlamentar ecvestru): „Circulă o fotografie cu mine pe un cal.“ (Facebook, 26 aprilie)

Gen Conversații cu Dumnezeu

Dani Mocanu (manelist pocăit interlop): „Șase luni de închisoare pentru o melodie… Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se răzbune pe toți cei care îmi vor răul.“ (Spynews, 2 mai)

Să nu credeți că Dani Mocanu se referă chiar la Dumnezeu Ăla Mare, pentru că asta ar fi absurd. E vorba probabil de Dumnezeu Mario Popescu, un tovarăș de-al lui cu care mai face videoclipuri de manele și care îi mai înmulțește pe ei, peștii.

 

Gen Cryptodănuțul

Dan Diaconescu (Dan Diaconescu în direct și în exclusivitate): „Sînt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sînt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curînd primul NFT. Astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie. Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce în casele dumneavoastră o operă de artă cinematografică. E vorba despre un film artistic care vine să vă povestească dumneavoastră cum s-au întîmplat lucrurile. Este primul film povestit, este primul relatat de către un narator. De către mine. Singurul care a văzut acel film.“ (YouTube, 4 aprilie)

Nu știm exact pe ce săruri de baie e Dan Diaconescu, dar la cum sună noul lui proiect, Universul Dan Diaconescu pare să fie mult pentru Universul de supereroi Marvel, mai ales că Thanos n-a avut niciodată televiziune cu rating uriaș sau partid.

 

Gen Nu neapărat manele, dar ceva să placă la toată lumea

Loredana Groza (trenderiță): „E un nou gen muzical, de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat.“ (Spynews, 30 aprilie)

E foarte util să știm asta ca să nu ne facem de rîs cînd mergem în vecini. Nu se spune „Dați mai încet maneaua aia“, pentru că asta ar fi limitat cultural și ignorant. Se spune „Dați mai încet noul gen muzical, noul trend, happy-tone-ul“.

 

Gen Vine valul, îmi ia calul

Iulian Bulai (parlamentar ecvestru): „Circulă o fotografie cu mine pe un cal.“ (Facebook, 26 aprilie)

Practic, după ce ai citit asta, nici nu mai trebuie să știi și restul poveștii. E de ajuns să știi că umblă o poză cu Iulian Bulai călare pe un cal și viața ta deja ar trebui să fie mult mai bună.

 

Gen Înoată Șaormuțu

Dorian Popa (semizeu): „Dacă îți cere corpul fast-food, măcar să fie shaorma fără cartofi și cît mai puțin sos.“ (Instagram, 26 aprilie)

Hai, că dacă-i doar o șaorma, mai rezolvi cu corpul. Dar ce te faci cînd corpul ți se nesimțește și începe să-ți ceară bani ca să-și cumpere steroizi sau ca să meargă să joace la păcănele? Ce te faci atunci?

 

Gen Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămîne de făcut

Cătălin Botezatu (nu poate să fie ipocrit): „Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la show-uri, gangbang-uri, unde se putea întîmpla orice. Dar a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pîrleazul, și ce?“ (Spynews, 26 aprilie)

Sîntem curioși dacă Cătălin Botezatu spune adevărul și dacă la gangbang-urile la care a fost chiar se putea întîmpla orice. De exemplu, a fost vreodată la un gangbang cu un clovn care făcea animale din baloane? A fost vreodată la un gangbang la care Stalin, Churchill, Roosevelt semnau pactul de la Ialta? A fost vreodată la un gangbang la care Iulian Bulai călărea un cal în timp ce mînca șaorma și fredona un nou gen muzical? Că dacă nu, înseamnă că minte.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Balada țăranilor fictivi

  22 iunie 2021

  Astăzi orașul vaccinează satul, o, Doamne, ce frumos poate să sune: cei goi să exerseze dezbrăcatul, cei morți să exerseze-o-ngropăciune ! I-ați vaccinat și-n nouă sute șapte, vîrîndu-le pe gît pămîntul […]

 • Armata morților se pune în mișcare

  22 iunie 2021

  Morții dispăruți în lunile pandemiei au început să reapară. Acum au acte în regulă, identitate și adresă. Au redevenit cetățeni ai României, cu drepturi și libertăți, și își trăiesc somnul […]

 • Campania de explicații merge ca unsă

  22 iunie 2021

  Armata română, care coordonează campania de vaccinare prin viitorul general Valeriu Gheorghiță, are explicații. Mai ales pentru faptul că de luni, deja, scade constant numărul persoanelor care se vaccinează zilnic. […]

 • Un omagiu tardiv

  15 iunie 2021

  Acum vreo șapte ani, prin mica publicitate a unui ziar, am făcut, la preț de nimic, o achiziție  de zile mari. Am intrat în posesia nu a unui Ferrari de epocă, […]

 • Subiecte la examenul de incapacitate

  15 iunie 2021

  Liceele bune, atîtea cîte au mai rămas, sînt distruse sistematic prin falsificarea examenului de capacitate. Faptele se petrec în gimnaziu, prin complicitatea părinți-copii-profesori și prin dezastruoasa formulă a examenului unic […]