Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Izmen in Black

Zoom Izmen in Black

Rareș Bogdan e mult la Antena 3, unde se adresează cu „noi, jurnaliștii“ și îi spune „maestru“ sau „domn profesor“ oricărei scursuri securiste din platou.

De la Realitatea Plus, în schimb, au dispărut până și analizele interminabile ale dictatorului venezuelean Cozmin Gușă. Iar odată cu el a dispărut și Denise Rifai, cu psihicul mai zguduit ca niciodată: se crede jurnalistă.

La Realitatea Plus, în schimb, a apărut Gabriel Oprea. În plină criză medicală mondială, să vezi un mort înviat, parcă saltă puțin inima în tine: uite, bă, cercetătorii români! Ziceau unii că-s proști, dar l-au făcut pe cadavrul ăsta să miște.

Impecabil Oprea – impostorul absolut, de-o infinită gravitate, o creatură cultivată în ani și ani de minciună și mai multă minciună.

Nu i se puneau întrebări, omul venise să cheltuiască bani. Cel puțin așa am înțeles eu: cred că dăduse mai mult cândva în anii din urmă și s-a făcut o regularizare, ceva. Iar acum l-au chemat ăștia de la Realitatea: domnu’ general, să știți că mai aveți de mâncat rahat la noi în platou de două mii de euro.

Ohoo, a zis Gabi, trag niște izmene pe mine și vin acum.

Și, probabil pentru prima oară în viață, s-a ținut de cuvânt. A ajuns în studioul Realității, unde timp de o jumătate de oră a debitat cel mai mult nimic care a fost văzut vreodată la un loc. Patrimoniul UNESCO ar fi trebuit să fie pe fază.

A doua zi, site-ul Realității a scris: „Președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor «Mihai Viteazul», Generalul Gabriel Oprea, consideră că este necesară decretarea stării de urgență și recomandă gestionarea situației provocate în România de epidemia de coronavirus prin intermediul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU). CNSSU – înființat de generalul Gabriel Oprea în perioada în care a îndeplinit funcțiile de vicepremier pentru securitate națională și ministru de Interne“.

Pentru o clipă mi s-a făcut dor de Octavian Hoandră.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]