Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Izolaționismul lui Dragnea

Zoom Izolaționismul lui Dragnea

Liviu Dragnea a dat afară din partid orice voce critică. Sau a marginalizat-o, a izolat-o.

S-a înconjurat de jumătăți de creier, jalnic spectacol al degradării și descompunerii. A transformat PSD într-o insulă de apucați care trag de România să se facă de râs cu orice preț în UE. Îi iese de minune.

Dincolo de procurori, dincolo de Servicii, de state paralele și de roșiile pline de E-uri, Dragnea este acum cel mai mare dușman al PSD. A luat partidul de mânuță și merge cu el spre mijlocul pădurii. Și, da, i-o fi teamă partidului, dar mai teamă îi e lui Dragnea, pentru că el se va întoarce singur.

Însă, oricât s-a izolat și oricât a cultivat discursul monomaniacal, bula în care își imaginează că e protejat e o mare fâsâială. Pentru că, oriunde s-ar duce, se găsește un om care-i spune ”Bă, hoțule!” sau ”La pușcărie!”.

Unde întoarce capul e un băiat, cineva din popor, cum îi place lui să se raporteze la popor, care-i aruncă-n față cu propriile minciuni.

Nimic nu e mai ridicol decât poporul care te ia la mișto la propriul miting. Vin oamenii să-l vadă pe Dragnea din curiozitate – hai, mă, că e Dragnea la noi în oraș. E o ciudățenie de la București, de la televizor.

Ce-o să urmeze? O să apară Codrin cu garda aia de cefe late? O să-și bage picioarele în ele de mitinguri electorale, inventându-și peste noapte încă o vertebră șuie?

Sau, de ce nu, poate că o să facă mitinguri cu invitație. În cadru organizat, cu pază, și să intre acolo doar Mitralieră și soții Manda, singurul popor român pe care Liviu Dragnea îl mai acceptă.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  putea sa ii dea o palma sa ii zboare capul ca Base” si sa dea vina pe pixelul albastru….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]