Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Izolaționismul lui Dragnea

Zoom Izolaționismul lui Dragnea

Liviu Dragnea a dat afară din partid orice voce critică. Sau a marginalizat-o, a izolat-o.

S-a înconjurat de jumătăți de creier, jalnic spectacol al degradării și descompunerii. A transformat PSD într-o insulă de apucați care trag de România să se facă de râs cu orice preț în UE. Îi iese de minune.

Dincolo de procurori, dincolo de Servicii, de state paralele și de roșiile pline de E-uri, Dragnea este acum cel mai mare dușman al PSD. A luat partidul de mânuță și merge cu el spre mijlocul pădurii. Și, da, i-o fi teamă partidului, dar mai teamă îi e lui Dragnea, pentru că el se va întoarce singur.

Însă, oricât s-a izolat și oricât a cultivat discursul monomaniacal, bula în care își imaginează că e protejat e o mare fâsâială. Pentru că, oriunde s-ar duce, se găsește un om care-i spune ”Bă, hoțule!” sau ”La pușcărie!”.

Unde întoarce capul e un băiat, cineva din popor, cum îi place lui să se raporteze la popor, care-i aruncă-n față cu propriile minciuni.

Nimic nu e mai ridicol decât poporul care te ia la mișto la propriul miting. Vin oamenii să-l vadă pe Dragnea din curiozitate – hai, mă, că e Dragnea la noi în oraș. E o ciudățenie de la București, de la televizor.

Ce-o să urmeze? O să apară Codrin cu garda aia de cefe late? O să-și bage picioarele în ele de mitinguri electorale, inventându-și peste noapte încă o vertebră șuie?

Sau, de ce nu, poate că o să facă mitinguri cu invitație. În cadru organizat, cu pază, și să intre acolo doar Mitralieră și soții Manda, singurul popor român pe care Liviu Dragnea îl mai acceptă.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  putea sa ii dea o palma sa ii zboare capul ca Base” si sa dea vina pe pixelul albastru….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100