Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jandarmii au început fracturarea la Pungești

Zoom Jandarmii au început fracturarea la Pungești

Jandarmii care apără exploatarea Chevron de la Pungești bat în fiecare zi cîțiva protestatari. O idee pentru protestatari ca să scape de jandarmi: organizați un meci de fotbal la cîțiva kilometri depărtare. Se vor aduna acolo ca muștele la rahat.

Vasile Blaga a identificat trei greșeli făcute de guvernarea PDL, printre ele găsindu-se și aroganța. Ce exemplu mai mare de aroganță vrei decît că, după doi ani de la pierderea puterii și căderea partidului în ridicol, tu găsești doar trei greșeli?

Ponta încearcă o amînare a accizei de 7 eurocenți la motorină. Asta va fi scuza că autostrăzile alea din 2022 vor avea doar o bandă pe sens.

Cătălin Predoiu a cîștigat, cu 72,42%, și alegerile interne din PDL organizate în regiunea Sud. Mai cătinel, Cătăline, cu victoriile, că pînă la anul, în decembrie, ajungi naibii, din greșeală, președinte prin Bulgaria.

Iulia Motoc a intrat în ultima săptămînă de judecător la CCR. Pe 18 decembrie depune jurămîntul la CEDO. Ciudat, știam că la Curtea Europeană a Drepturilor Omului nu se audiază posibilii inculpați, dar, mă rog, totul trebuie să înceapă de undeva.

Guvernul nu va mai impozita veniturile din jocurile de noroc pentru că acestea sînt foarte greu de aflat. Plus că e foarte mult de muncă în chestia asta cu colectarea banilor: facturi, oameni, legi… Poate că ar fi bine să fie scoase cu totul și, la final de an, să treacă Chițoiu cu sorcova pe la fiecare.

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, spune că bugetul alocat pentru prevenirea și tratarea HIV/SIDA este exagerat de mare: "Nu sîntem în Africa de Sud. Am fost cutremurat cîte festivaluri Shakespeare am putea face". Să-i mai aud pe ăia care spun că o piatră în lunetă nu afectează și motorașul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint