Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jena nu e moartă, jena se transformă

Zoom Jena nu e moartă, jena se transformă

”Ludovic Orban, atac fără precedent la Liviu Dragnea” – cam așa sună majoritatea titlurilor de presă despre prestația liderului PNL. Ce înseamnă, mai exact, atac fără precedent? Exact ceea ce nu vă amintiți, dar vă cam închipuiți: îl face pe Dragnea corupt, condamnat, că trage sfori ca să scape de pușcărie, că a distrus economia, țara etc.

Atac fără precedent după atac fără precedent. La toate acestea se adaugă ridicolul acuzării de înaltă trădare pe numele Vioricăi Dăncilă și locul de muncă dubios pe care-l are în Târgu Mureș.

Omul și-a compus o atitudine foarte bățoasă. De la băț. Chiar păroasă. De la par. Omul a zis că radicalizarea e bună, că îl vor iubi românii pentru că îi pune pe liberalii să se bată cu pesediștii, că e dintr-o bucată. E vorba de bucata pe care i-o pregătesc acum, din ce se aude, peneliștii.

Nu a reușit să tragă partidul după el, nu a reușit să se tragă nici pe sine. Omul e doar ridicol și atât. Evident, se întreabă cu toții: vor avea peneliștii ouă să-l dea jos?

Nu e o întrebare nouă și nu zboară doar deasupra Modroganului. Nu la fel se vorbește despre PSD? De ce naiba partidul nu scapă de Dragnea?

Și nu la fel vorbim poate și despre DNA? De ce procurorii buni, care sperăm că sunt și cei mai mulți, nu au vorbit sub mandatul Kövesi despre meseriași ca Portocală și de ce acum nu dau PSD-ului peste bot depunându-și dosarele pentru funcția de procuror-șef?

Sunt întrebări legitime, însă pot rămâne doar atât.

Până vom primi și niște răspunsuri, să ne distrăm cu Ludovic Orban – pregătise parul ca să atace pesediști, iar acum se apără cu el de peneliști.

1 comentariu

 1. #1

  A ramas PNL fara cadre dupa plecarile motociclistului si miruitului 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Coperta Catavencii 3 – 9 Octombrie 2018
Editoriale
 • Capra de șes din Teleorman

  16 octombrie 2018

  Încercați să duceți o capră de tăiat lemne la Bruxelles și veți avea surpriza, la întoarcere, c-o să-i apară cornițe și că-n loc de rumeguș o să producă lapte praf. […]

 • De-a proștii și vardiștii

  16 octombrie 2018

  Pe drumul ce unește marea victorie din 2016 cu declinul politic de acum, PSD a pierdut poporul român, pe care-l avea pe jumătate îndesat în buzunar. L-a ținut acolo aproape […]

 • Centenarul s-a terminat, începe campania

  16 octombrie 2018

  Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Iohannis, investise enorm din punct de vedere emoțional în centenar. I-a plăcut ideea, s-a atașat de ea și părea că în anul 100 al […]

 • Dumnezeu nu bate cu BOR-ul

  9 octombrie 2018

  În cele două zile de referendum, Dumnezeu s-a mai îmbunat. N-a mai vărsat foc și pucioasă asupra sodomiților și gomoristelor, ci și-a nuanțat părerile din Vechiul Testament, punîndu-le în acord […]

 • Adio PSD, adio PNL

  9 octombrie 2018

  Prezența la referendum ne-a edificat măcar într-un anume sens. E drept, să dai 163 de milioane de lei pentru atâta lucru e cam mult și părem cam fraieri, dar să […]

Cele mai citite