Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jena nu e moartă, jena se transformă

Zoom Jena nu e moartă, jena se transformă

”Ludovic Orban, atac fără precedent la Liviu Dragnea” – cam așa sună majoritatea titlurilor de presă despre prestația liderului PNL. Ce înseamnă, mai exact, atac fără precedent? Exact ceea ce nu vă amintiți, dar vă cam închipuiți: îl face pe Dragnea corupt, condamnat, că trage sfori ca să scape de pușcărie, că a distrus economia, țara etc.

Atac fără precedent după atac fără precedent. La toate acestea se adaugă ridicolul acuzării de înaltă trădare pe numele Vioricăi Dăncilă și locul de muncă dubios pe care-l are în Târgu Mureș.

Omul și-a compus o atitudine foarte bățoasă. De la băț. Chiar păroasă. De la par. Omul a zis că radicalizarea e bună, că îl vor iubi românii pentru că îi pune pe liberalii să se bată cu pesediștii, că e dintr-o bucată. E vorba de bucata pe care i-o pregătesc acum, din ce se aude, peneliștii.

Nu a reușit să tragă partidul după el, nu a reușit să se tragă nici pe sine. Omul e doar ridicol și atât. Evident, se întreabă cu toții: vor avea peneliștii ouă să-l dea jos?

Nu e o întrebare nouă și nu zboară doar deasupra Modroganului. Nu la fel se vorbește despre PSD? De ce naiba partidul nu scapă de Dragnea?

Și nu la fel vorbim poate și despre DNA? De ce procurorii buni, care sperăm că sunt și cei mai mulți, nu au vorbit sub mandatul Kövesi despre meseriași ca Portocală și de ce acum nu dau PSD-ului peste bot depunându-și dosarele pentru funcția de procuror-șef?

Sunt întrebări legitime, însă pot rămâne doar atât.

Până vom primi și niște răspunsuri, să ne distrăm cu Ludovic Orban – pregătise parul ca să atace pesediști, iar acum se apără cu el de peneliști.

1 comentariu

 1. #1

  A ramas PNL fara cadre dupa plecarile motociclistului si miruitului 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Vulpea cu clopoțel

  19 februarie 2019

  Cu tirbușonul în mînă, am încercat zilele trecute să extrag tîlcul unei întîmplări hazlii povestite de un amic proaspăt întors dintr-o excursie prin secuime. Cazați la cabana unui pădurar care, […]

 • Cam pioană

  19 februarie 2019

  Laura Codruța Kövesi doarme acum somnul neliniștit al urmăriților penal, învelită cu pătura otrăvită a prezumției de nevinovăție. Judecata publică a început să parcurgă etapele torturii, de astă dată cu […]

 • Asistații de la SRI

  19 februarie 2019

  Ovidiu Marincea este un fost lucrător din presă, la Realitatea TV, apărut de nicăieri ca jurnalist și dispărând apoi la fel de repede în negura care e foarte probabil să-l […]

 • În așteptarea atletului lui Dumnezeu

  12 februarie 2019

  A fost nevoie ca un parcagiu italian să se metamorfozeze în medic, pe pajiștea cu fătuci mioritice producătoare de silicon, pentru a vorbi de seninătatea criminală cu care am acceptat […]

 • Adevăratul nume al Laurei Codruța Kövesi

  12 februarie 2019

  Pentru o țară de mărime medie, îndepărtată și înapoiată, binecuvîntată de un dumnezeu amnezic, irigată de rîuri fără pești, locuită de oameni fără obraz, poluată de vorbe, ocolită de autostrăzi, […]

romania100