Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jena nu e moartă, jena se transformă

Zoom Jena nu e moartă, jena se transformă

”Ludovic Orban, atac fără precedent la Liviu Dragnea” – cam așa sună majoritatea titlurilor de presă despre prestația liderului PNL. Ce înseamnă, mai exact, atac fără precedent? Exact ceea ce nu vă amintiți, dar vă cam închipuiți: îl face pe Dragnea corupt, condamnat, că trage sfori ca să scape de pușcărie, că a distrus economia, țara etc.

Atac fără precedent după atac fără precedent. La toate acestea se adaugă ridicolul acuzării de înaltă trădare pe numele Vioricăi Dăncilă și locul de muncă dubios pe care-l are în Târgu Mureș.

Omul și-a compus o atitudine foarte bățoasă. De la băț. Chiar păroasă. De la par. Omul a zis că radicalizarea e bună, că îl vor iubi românii pentru că îi pune pe liberalii să se bată cu pesediștii, că e dintr-o bucată. E vorba de bucata pe care i-o pregătesc acum, din ce se aude, peneliștii.

Nu a reușit să tragă partidul după el, nu a reușit să se tragă nici pe sine. Omul e doar ridicol și atât. Evident, se întreabă cu toții: vor avea peneliștii ouă să-l dea jos?

Nu e o întrebare nouă și nu zboară doar deasupra Modroganului. Nu la fel se vorbește despre PSD? De ce naiba partidul nu scapă de Dragnea?

Și nu la fel vorbim poate și despre DNA? De ce procurorii buni, care sperăm că sunt și cei mai mulți, nu au vorbit sub mandatul Kövesi despre meseriași ca Portocală și de ce acum nu dau PSD-ului peste bot depunându-și dosarele pentru funcția de procuror-șef?

Sunt întrebări legitime, însă pot rămâne doar atât.

Până vom primi și niște răspunsuri, să ne distrăm cu Ludovic Orban – pregătise parul ca să atace pesediști, iar acum se apără cu el de peneliști.

1 comentariu

 1. #1

  A ramas PNL fara cadre dupa plecarile motociclistului si miruitului 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Piața Victoriei teleormănenilor asupra românilor de pretutindeni

  14 august 2018

  După ce  a adus drept jertfă o fecioară neprihănită cu chistolul la jartieră, aruncînd-o dincolo de gardurile de protecție ale Guvernului în ghearele balaurului cu mai multe capete, Jandarmeria Română, […]

 • Muieutică și adevăr

  14 august 2018

  Pietroaiele care au zburat vineri seară spre jandarmi s-au întrupat dintr-un cuvînt. Așa a profețit domnul Liiceanu și așa s-a întîmplat. Revoluția a urmat, ascultătoare, drumul indicat de cele patru […]

 • Jandarmurdăria

  14 august 2018

  Concluzii după ridicarea norului de fum și gaze lacrimogene: 1) Jandarmeria nu poate fi judecată cu aceeași măsură cu care îi judecăm pe cei care au participat la protest. Nu […]

 • Scopul scuză mijloacele de tracțiune ale partidelor

  7 august 2018

  Săptămîna trecută, Klaus Iohannis și-a lăst bicicleta la poartă și a intrat călare pe Dragnea în Ierusalimul liberal, în aplauzele zarafilor. Oricît de deșelat ar arăta Dragnea și oricîte măgării […]

 • Procurorul Poporului

  7 august 2018

  Din adîncul temniței, cocoșat de o pedeapsă cît eternitatea, judecătorul Mircea Moldovan, numărător de voturi la alegerile prezidențiale din 2009, povestește frauda. Moldovan era atunci membru al BEC, vicepreședinte al […]