Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jena nu e moartă, jena se transformă

Zoom Jena nu e moartă, jena se transformă

”Ludovic Orban, atac fără precedent la Liviu Dragnea” – cam așa sună majoritatea titlurilor de presă despre prestația liderului PNL. Ce înseamnă, mai exact, atac fără precedent? Exact ceea ce nu vă amintiți, dar vă cam închipuiți: îl face pe Dragnea corupt, condamnat, că trage sfori ca să scape de pușcărie, că a distrus economia, țara etc.

Atac fără precedent după atac fără precedent. La toate acestea se adaugă ridicolul acuzării de înaltă trădare pe numele Vioricăi Dăncilă și locul de muncă dubios pe care-l are în Târgu Mureș.

Omul și-a compus o atitudine foarte bățoasă. De la băț. Chiar păroasă. De la par. Omul a zis că radicalizarea e bună, că îl vor iubi românii pentru că îi pune pe liberalii să se bată cu pesediștii, că e dintr-o bucată. E vorba de bucata pe care i-o pregătesc acum, din ce se aude, peneliștii.

Nu a reușit să tragă partidul după el, nu a reușit să se tragă nici pe sine. Omul e doar ridicol și atât. Evident, se întreabă cu toții: vor avea peneliștii ouă să-l dea jos?

Nu e o întrebare nouă și nu zboară doar deasupra Modroganului. Nu la fel se vorbește despre PSD? De ce naiba partidul nu scapă de Dragnea?

Și nu la fel vorbim poate și despre DNA? De ce procurorii buni, care sperăm că sunt și cei mai mulți, nu au vorbit sub mandatul Kövesi despre meseriași ca Portocală și de ce acum nu dau PSD-ului peste bot depunându-și dosarele pentru funcția de procuror-șef?

Sunt întrebări legitime, însă pot rămâne doar atât.

Până vom primi și niște răspunsuri, să ne distrăm cu Ludovic Orban – pregătise parul ca să atace pesediști, iar acum se apără cu el de peneliști.

1 comentariu

 1. #1

  A ramas PNL fara cadre dupa plecarile motociclistului si miruitului 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100