Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnal de Cotroceni

Zoom Jurnal de Cotroceni

„Domnule președinte“ – m-a pus dracul să întreb alaltăieri, în dormitorul mediu de la Vila Lac 2, gîndindu-mă ca proasta că omul, în dormitor, e mai vulnerabil, mai intim, fără să-mi dau seama că președintele, în dormitor, e mai vigilent ca niciodată, nici n-aprinde lumina, umblă cu un bec din ăla portabil, cum vezi în reclamele de la Antena 3 –, „ce v-a venit să spuneți că o să-i dezbrăcați pe candidații la președinție? Dacă și ei, după alegerile din noiembrie, or să-ncerce să vă dezbrace? You know what I mean, mr. President…“.

„N-or să reușească, dragă Nutzi. Sînt perfect acoperit.“

„Dar flota?“ – a sărit Michiduță din mine cu întrebarea.

Cînd se enervează, președintele te săgetează cu o privire în care un ochi i se duce în fundul capului, iar celălalt îi rămîne fix. „Măi, Nutzi, măi, tîmpito, măi, moldoveancă împuțită, tu ai fost prin anii ’90 la Tulcea?“

„Nu, domnule președinte, n-am fost.“

„Păi, vezi?!“ – a zis dînsul și ochiul drept i-a revenit la loc. „Dacă ai fi fost, ai fi văzut flota noastră de pescadoare ancorată la marginea orașului, dezafectată, cu macaralele într-o rînă, cu geamurile de la puntea de comandă sparte și atît de ruginită că prin găurile din cală intrau peștii, iar cei cîțiva marinari care o păzeau nu mai pescu-

iau în Dunăre, ci direct în cală. Păi, asta numești tu flotă?!“

„Dar casa din Mihăileanu?“ – a sărit ditamai Scaraoțchi din mine.

Trei secunde, ochiul drept a intrat în fibrilație. „Ești proastă și incultă: nici măcar nu știi cine-a fost Mihăileanu ăsta. Marș la magazie și spune-i lui Lăzăroiu să-ți dea un bax de Chivas.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint