Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Korposcultura

Zoom Korposcultura

RTV s-a răzbunat pe Selly. A făcut cum o fac proștii: cu bale, meschin, cu pupilele injectate.

Cel care și-a pus gâtlejul în slujba postului – că de creier nu poate fi vorba – a fost inegalabilul Ioan Korpos. Minunat om, are mecla și vocea mieroasă ale unui cântăreț de muzică populară ratat. E plângăcios și afectat, cu sprâncenele făcute streașină, parcă mereu pregătit să slobozească un tril despre „mândruța“.

Ionică Korpos anunța ancheta și dezvăluirile despre Selly după posibilități: „Echipa de anchetă RTV a realizat o amplă, o adevărată documentare“.

O teribilă anchetă făcută de echipa de anchetă care a realizat deci o documentare. În acest timp, pe burtieră s-a dezlănțuit iadul RTV, direct din grajdurile cu lături ale postului:

„Filmări cu deplasările ilegale ale lui Selly“

„A consumat substanțe cu efect halucinogen?“

„Există consumatori de droguri în anturajul lui?“

„Este cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor?“

„Ce urme vrea să șteargă Selly“

Și ultima, cea mai cretină: „Ultima oră: pe Selly l-a apucat frica“.

Dintre toate aceste nestemate ale echipei de anchetă de la RTV, cea mai tare e aia cu drogurile. Echipa de anchetă a aflat că Selly se droghează dintr-o melodie a lui Abi Talent, în care Abiță le dejectează după cum urmează: „Vă dați pe net cu copiii, dar pe la spate sunteți ultimii drogați, un singur Abi e pe lumea asta“.

Mă mir că DIICOT-ul nu s-a autosesizat după aceste probe și nu au descins mascații peste Selly.

E tare mișto când îi vezi pe proști că se oftică. Ei doar așa înțeleg. Poți să le explici celor de la RTV zile în șir că ceea ce fac are legătură cu jurnalismul cum are Ciutacu legătură cu decența. Trebuie să-i faci de rahat, să le arunci punga de pișat în cap de la balcon. Doar asta simt.

O să fie tare haios când va apărea un clip pe YouTube cu un copil care-l filmează cu telefonul pe Selly drogându-se în spatele unui bloc, iar RTV o să intre în Breaking News, trepidând de emoție. Oo, da, se va întâmpla, că au memoria musculițelor care trăiesc o zi.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale