Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

L-au priaponit

Zoom L-au priaponit

Mitică a fost arestat. Asta e, doamnă Dragomir, nu vă supărați, așa sînt bărbații: îi trimiți la brutărie după pîine și se întorc după opt ani.

După alegerile prezidențiale, Victor Ponta vrea să-și dedice mai mult timp familiei. Și mai mult timp? Și noi care tot așteptăm ca fraierii un politician care să-și dedice timpul și altora.

Crin Antonescu a anunțat că va face o vizită în Statele Unite în luna mai, fiind invitat de un for internațional. N-a putut să dea mai multe informații, invitația fiind trimisă la un birou de traducere din engleză. Oricum, e bine că a fost anunțat din timp de vizita asta în State. Are și el vreme să meargă cîteva săptămîni la sală, ca să nu se mai întoarcă după aia cu febră musculară la brațe.

Ionel Blănculescu, consilier onorific al premierului Ponta, crede că prezența militarilor americani la Kogălniceanu va face din țara noastră o "țintă perfectă". Cine zicea că România nu poate să atingă perfecțiunea să-și înghită vorbele acum. Altfel, orice ar spune Ionel Blănculescu, cît timp nu se ocupă de chestiuni economice tot e mai puțin dăunător pentru România.

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a anunțat că mai multe avioane americane F-16 vor veni în România pentru a participa la exerciții aeriene. Asta dacă pînă atunci baza de la Kogălniceanu nu se va autoproclama independentă sau nu va organiza un referendum de alipire la Rusia.

Ion Iliescu recomandă PSD să nu ia apărarea liderilor din județ care au probleme cu legea. Are dreptate nea Nelu, PSD mai rău le face. Baronii au nevoie acum de niște oameni cît de cît cinstiți care să-i apere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint