Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

La Arad, paza scumpă trece primejdia inexistentă

Zoom La Arad, paza scumpă trece primejdia inexistentă

Pesemne că primarul Bibarț Călin s-a prins că Falcă nu mai prinde încă un mandat de europarlamentar, așa că a decis omul să-și protejeze cum se cuvinte Primăria. Drept urmare, Primăria Arad tocmai a plătit 2,4 milioane de lei plus TVA pentru servicii de pază, contract valabil cinci luni. Sigur, există Poliție Locală și în Arad, însă era nevoie de niște specialiști în pază și protecție. După licitație, căci a existat și o licitație, dintre cei patru ofertanți au fost aleși specialiștii în pază de la Acacia New Solutions SRL, a căror ofertă a fost de 2.394.957,98 lei, fix cît maximul estimat de Primărie. Acum, faptul că firma asta este tocmai din Tîrgoviște, Dîmbovița, este mai puțin important. Cum la fel de puțin important este și faptul că ea se ocupă, de fapt, cu comerțul de produse farmaceutice ori că are un singur angajat și din 2017, de cînd există, n-a adunat o jumătate de milion cifră de afaceri. Important este că are soluțiile de pază cerute de primarul Bibarț, mai ales că vor și subcontracta parte din contract unei alte firme din Tîrgoviște, TMG Guard SRL, una care chiar se ocupă cu serviciile de pază și protecție. Și care, pur întîmplător, este o firmă mega-bugetofagă, super-conectată la banul public, cu contracte de milioane la Complexul Energetic Oltenia și alte multe instituții și, tot pur întîmplător, deținută de doi cetățeni, Victor Lucian Mecu și Alin Niculescu, fii ai propriilor lor tați, care întîmplător sînt foști ofițeri SRI.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

2 comentarii

  1. #1

    ..cit timp va mai exista ceva de furat in Romania n-o sa scapati de astia. Sunt ca paduchii (plosnitele, capusele)
    In rest articolul e f.f. bine scris!!! Intrebarea care ne macina pe toti este: si ce daca fura sie ein un pic. Lac sa fie!
    Scuze. Intrebarea este: exista consecinte? 🙂

  2. #2

    Traiasca Human Intelligence. Cel mai Intelligence Human din Luuuumeee.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint