Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

La Bălăceanca, monșer!

Zoom La Bălăceanca, monșer!

► Zilele trecute, adevărul.ro a publicat un interviu cu Gheorghe Zamfir. Vorbesc serios: căutați-l. Titlul e sugestiv, chiar perfect, aș putea spune: "Gheorghe Zamfir, muzician: «În 1984, într-o biserică din Germania, i-am declarat război Satanei: Te pulverizez!»". Dar preferatul meu rămîne, totuși, următorul fragment din interviu: "Jazzmanii, negrii, flegmatici, «I’m the best, number one!», cînd ne vedeau pe la San Francisco cîntînd suitele bănățene, fără partitură, fără nimic, au făcut liniște în jurul nostru. Au băgat saxofoanele, au închis fermoarul la cutii, și-au pus vestonul și-au plecat. I-am îngrozit. Îmi ziceau «Hendrix al naiului»! Nici nu știam cine e Hendrix»".

Verdict: CÎT E HALATU', DOAMNĂ, CÎT E HALATU'?

În mod normal, a face mișto de un dement lăsîndu-l de vorbească liber, pe larg, nu e tocmai cea mai onorabilă tehnică jurnalistică. Dar în acest caz scopul scuză perfect mijloacele: nu credeam că se poate scoate atîta umor involuntar din Jimi Hendrix, acest Gheorghe Zamfir al chitarei.

 

► 4 octombrie. Dezvăluiri incendiare pe cancan.ro: "La asta nu te așteptai! Șerban Huidu o face praf pe Bianca Drăgușanu: «E o pitzi siliconată»".

Verdict: BUNĂ DIMINEAȚA!

Într-adevăr, nu mă așteptam la așa ceva. Șerban a pus, în fine, punctul pe "i". Acum ne-am lămurit și noi ce fel de femeie e Bianca. Poate data viitoare aflăm și care este adevărul în legătură cu Cătălin Botezatu.

 

► E foarte greu de înțeles ce s-a întîmplat cu Horia Moculescu. Pe 25 august 2010, Jurnalul național îl declara "Omul zilei". Motivația: "pentru că a găsit inspirația de a mai compune împotriva «sutienelor subțiri și chiloților tanga din muzica românească», pentru că a avut întotdeauna curajul de a spune lucrurilor pe nume". Iată un titlu recent în acest sens: "Horia Moculescu: «Fiica mea n-a făcut sex oral»". Precizez că acesta este răspunsul pe care venerabilul compozitor a găsit de cuviință să-l dea unor acuze lansate de fostul hăndrălău al Marianei Moculescu, Cristi Marin, un cretin patentat care declară acum c-a făcut sex oral și cu Nidia Moculescu.

Verdict: PĂCAT DE SÎNGELE VĂRSAT

Modul în care Horia Moculescu găsește resursele interioare să se coboare la nivelul unor nevertebrate (nevertebrate curve, în cazul fostei lui soții) este realmente înduioșător. Dar mi-e teamă c-a devenit deja plictisitor, dacă nu cumva îngrijorător de-a dreptul. Îi propun așadar domnului Moculescu, pe care îl cunosc și îl respect în calitate de compozitor, să urce o treaptă pe scara evoluției, vorbind din nou despre Marius Moga.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint