Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

La nemți a venit Sîna Surprizelor

Zoom La nemți a venit Sîna Surprizelor

► Potrivit unui studiu alarmant, bărbaților din armata germană au început să le crească tot mai mult sînii, din cauza exerciților pe care le fac și a faptului că se lovesc des cu pușca peste piept. Desigur, acest lucru ar putea fi util într-un conflict, pentru distragerea atenției inamicului, însă și destul de incomod la soldații bătrîni, cărora li se lasă sînii și riscă să se împiedice de ei în orice moment.

► Într-un atac de sinceritate fără precedent, Silvio Berlusconi a mărturisit că îl admiră enorm pe Benito Mussolini, care a fost un mare om și a făcut multe lucruri bune. Din fericire, Berlusconi a păstrat bijuteria asta tocmai pentru Ziua comemorării victimelor Holocaustului, pentru că altfel declarațiile sale ar fi putut fi interpretate greșit.

► Potrivit unui sondaj de opinie, majoritatea englezilor ar vrea ca țara lor să iasă din Uniunea Europeană. Sînt foarte egoiști englezii. Ei ca ei, dar cu miile de români care voiau să vină la ei în țară ca să intre în Uniunea Europeana, dacă în România n-au reușit, cum rămîne?

► Tot legat de englezi, autoritățile de la Londra plănuiesc o campanie publicitară negativă care să-i descurajeze pe imigranții români și bulgari. Pe scurt, imigranții vor fi prinși, băgați într-o dubă și forțați să se uite la documentare cu Marea Neagră, Delta Dunării, Maramureș și mănăstirile din Bucovina, pînă cînd li se face dor de casă și pleacă plîngînd cu primul avion.

► Traian Băsescu a participat săptămîna trecută, în Chile, la summit-ul CELAC-UE, care s-a concentrat pe întărirea relațiilor comerciale dintre Europa și America de Sud. Din fericire, România are oricum niște relații excepționale cu America de Sud, cel puțin în ceea ce privește importul de fotbaliști brazilieni de mîna a treia și importul de cocaină, deci Băsescu n-a avut foarte multă treabă.

Publicat în Cațavencii, nr. 4(82), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint