Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

La Poștă, cu bugetul poștă

Zoom La Poștă, cu bugetul poștă

Noroc că există CFR, că altfel Poșta Română era probabil cea mai de bășcău chestie „strategică“ a statului român. Serios, au și ăștia de la Poștă un obicei de a toca bănetul, de parcă ai zice că se iau la întrecere cu celelalte companii de stat, prin care se scurg banii mai ceva ca apa pe Dunăre. Iote ce le-a venit lor să facă, la început de an. Pentru ca să-și îmbunătățească necontenit condiția, să ofere servicii și mai extra decît o fac acum, oamenii de la Poștă au decis să bage vreo sută de mii de euroi pe „Servicii de monitorizare a timpilor de circulaţie ai corespondenţei prioritare interne pentru perioada 01.01.2021 – 31.12.2021“. De ce anume? o să vă întrebați. Păi, nu doar pentru că e bine, dar e musai. Adică există o obligație legală pentru a face monitorizarea asta. Că așa e la stat, trebuie să mănînce și gura altor instituții de stat. Asta pentru că toată monitorizarea asta, de fix 432.000 de lei plus TVA, va fi făcută de către Institutul Român pentru Evaluări și Strategie. Da, ați citit bine. Instituția asta chiar există, I shit you not, chiar dacă pare un fel de ONG inventat pentru a odihni oasele unora de teapa lui Cumpănașu. „Poşta Română, în calitate de furnizor de serviciu universal desemnat, are obligaţia de a implementa anual un studiu de monitorizare a gradului de îndeplinire a cerinţelor minime de calitate. Studiul presupune angajarea unui organism independent care utilizează panelişti pentru expedierea unui număr de trimiteri interne (test) de corespondenţă prioritară internă.“ Deci bază legală, obligație, tot tacîmul. Acum, ce se întîmplă cu studiile astea? Ce zic ele sau ce se face dacă ele nu zic bine? Păi, poate că ar trebui ca cei de la Poștă să facă un studiu și pe tema asta.
2 comentarii

  1. #1

    Daca n-ar exista online-ul, n-as avea in veci curent, telefon, apa, tv, etc, ca facturile vin prin posta la o luna dupa scadenta!

    • #2

      Si ca sa vorbim de calitate, am gasit acum o saptamana la mine in posta la nr. 59 factura din decembrie de la nr. 69. Oare mai are curent?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale