Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Las’ c-o nimeresc ei, poate altă dată

Zoom Las’ c-o nimeresc ei, poate altă dată

Ultimele zvîrcoliri publice ale USR sînt de-o tristețe hilară, cum rar am mai pomenit. Parcă mă uit la un clip din ăla cu niște unii fără mîini, ce încearcă să joace tenis. E de rîs, dar parcă nu prea e OK să rîzi de oamenii cu dizabilități, știi cum zic? Și totuși, e de rîs!

Cam așa e și cu USR-ul care, în tot haosul românesc, își pierde timpul cu Elena Lasconi și bosumflările ei. Pot PSD și PNL să facă țara praf, pot AUR și Șoșoacă să facă circ 24 de ore pe zi, uneori și noaptea, că USR-ul e prins cu alte probleme. Ce să vezi, s-a supărat Lenuța, i s-a făcut puțin scîrbă și a decis să își dea demisia din funcția de vicepreședinte al organizației județene a USR Argeș! Ete na!

Femeia are probleme, e clar, însă toată scîrba asta nu i se trage de la vreo busolă morală, ce tocmai i-a arătat nordul corectitudinii. Că s-a retras ea de pe liste, după tot circul cu fii-sa și cu familia tradițională, însă n-a avut nici o problemă să accepte să deschidă o listă validată la un simulacru, din ăla cum vezi doar la alegerile interne ale partidelor tradiționale. Bașca, probabil că, la fel ca niște trepăduși lipsiți de viziune, care fac strategiile de comunicare pe la USR, se visa deja candidat la președinție!

Și toate astea în timp ce Drulă & Co nu par să aibă vreun plan pentru viitorul apropiat, altul decît butaforia de alianță cu PMP și Forța Dreptei.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    „Drulă & Co nu par să aibă vreun plan pentru viitorul apropiat, altul decît butaforia de alianță cu PMP și Forța Dreptei.”,…si care, pentru ca trebuia sa poarte un nume, i s-a spus, simplu: Polu’ (cu variantele: Poala, P…) de Dreapta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint