Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lăsați Alianța să se arunce de pe alegerile locale

Zoom Lăsați Alianța să se arunce de pe alegerile locale

Există panica provocată de coronavirus și există panica celor de la USR-PLUS că acum vin alegerile și ei nu au vreme să se facă de râs destul.

Pe vremuri, când era la modă muia la Ciuma Roșie – că ne întrebăm și ne mirăm de unde luăm boli –, parcă nu umbla gripa vacii nebune așa slobodă prin alianța USR-PLUS.

Ce poate fi mai absurd decât faptul că, la începutul începuturilor scandalului cu Primăria Generală, adică acum câteva luni, USR-PLUS aveau în curte un super-candidat: Nicușor Dan?

Eh, iată, azi are PNL un super-candidat, Nicușor Dan, iar Alianța USR-PLUS are un super-scandal. Și e vorba de un scandal pe care trebuie să-l ducă în șoaptă cumva, nu de alta, dar să nu perturbe coagularea dreptei. Că o știți pe coagularea asta ce sensibilă e, odată se sperie și fuge în adâncul pădurii. Eh, bineînțeles că USR și PLUS nu pot să se certe în șoaptă, cu amortizor.

E mai mult decât dezamăgitor ce face USR-PLUS – după alte dezamăgiri care au fost mereu puse pe seama lipsei de experiență și a prospețimii exagerate a proiectului. Nu mai e cazul – USR-PLUS e un proiect matur, cu oameni maturi, cu toate posturile de nebuni ocupate. Ultimul an este pentru USR-PLUS o istorie umoristică și pe alocuri jalnică și înduioșătoare. Într-un anume fel, PNL nu poate dezamăgi. Au mai dezamăgit, știu oamenii despre ce e vorba, nu-i mare lucru. E ca și cum te-ar dezamăgi PSD, tot pe-acolo. Însă USR-PLUS chiar nu-și dă nici o șansă, o ține din gafă în gafă spre un deznodământ trist la locale, moment în care o să apară din nou Dan Barna să ne explice că-și asumă, dar că vrea să continue, pentru că mai e puțin până la parlamentare și nu se pot face multe schimbări.

Mă rog, până atunci, să-i lăsăm pe Caramitri și pe Gurani să se dezvolte, să-și prezinte pe larg oferta de mitocănii politice și dat în gropi.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale