Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Laura Codruța Kövesi – Viața și Oprea

Zoom Laura Codruța Kövesi – Viața și Oprea

Kövesi la Gabriel Oprea acasă, cel care poseda “cantități nelimitate de whiskey”… Kövesi întâlnită de Ponta prima oară la podgoria lui Sebi Ghiță, în 2011… Și ea tot insistă că nu a învățat nimic de la Traian Băsescu?

S-a dat sentința definitivă în Dosarul Microsoft. Pinalti a primit 6 ani, Cocoș și Niro câte 2 ani și 4 luni fiecare, iar Gabriel Sandu, cel care a descris procurorilor toată schema de furăciune și câți bani au plecat spre PDL și campania lui Băsescu, s-a ales cu 3 ani. Părerea mea e că ar fi trebuit să li se dea 25 de ani la toți și apoi ei să împartă între ei, exact cum au făcut și cu șpaga.

Ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru, declară: “În două săptămâni voi anunța dacă intru în USR sau rămân în Guvern”. Vor fi singurele două săptămâni de la Guvern în care să știm și noi la ce v-ați gândit.

Nu trece o zi în care Gabriela Firea să nu iasă public și să declare că bucureștenii nu vor rămâne fără căldură. Mai ciudat a fost marți, când chiar a fost frig, mai ales dimineața, și a și plouat.

Elena Udrea a lipsit în prima zi de învățământ la Facultatea de Teologie de la Cluj. Cine a fost o fată rea? Cine a lipsit? Cine n-a fost cuminte?… Eh, le trimite niște poze profesorilor și va fi iertată.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale