Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Laurette (țîțomodelă): ” Problema este că nu am voie să port centură de siguranță”

Zoom Laurette (țîțomodelă): ” Problema este că nu am voie să port centură de siguranță”

Gen  Zona crepusculară intimă

DJ Wanda (ciudată): “Acum doi ani am făcut o operație de rejuvenare a zonei intime și presa a numit-o SF. Doctorul Florin Juravle, care este prietenul meu cel mai bun, a făcut această operație SF. M-am oprit acolo, adică mai mult de atît nu am ce să mai fac, e bine. Acum am descoperit o tehnică nouă, cu fire, un fel de minilifting. Am 40 de ani și cred că vreau să arăt bine și la 50, și la 60.” (Libertatea, 8 octombrie)

Direcția în care evoluează chirurgia plastică din România ar trebui să ne pună pe gînduri: “Asistentă, anulează-mi ăia doi arși, am o zonă intimă de reconstruit. S-ar putea să am nevoie de polizor și de o undiță”.

 

Gen Curbe periculoase

Laurette (țîțomodelă): ”Nu am voie să conduc cîteva săptămîni bune. Problema este că nu am voie să port centură de siguranță care să-mi preseze sînii, nici acum, dar nici după. În plus, cred că și incomodează. Sper să nu fiu oprită în trafic, iar dacă sînt, sper să găsesc înțelegere din partea oamenilor legii.” (Wowbiz, 17 octombrie)

Parcă și văd discuția dintre Laurette și agentul de la circulație: “Domnișoară, e împotriva legii să conduceți fără centură.” “De ce?” “Fiindcă, dacă faceți accident, dați cu bîrnăul în bord și se umple de bulion parbrizul.” “Păi, n-am cum să dau cu capul de bord.” “De ce?” “Că n-am loc de țîțe.” “În ce domeniu lucrați?” “În tabloide.” “Aveți dreptate, nici nu vă trebuie cap.”

 

Gen Munca e brățară de aur

Sexy Brăileanca (prostituată mediatizată intens de mass-media din România): “Simțeam nevoia să ies pe strada unde munceam, să țip în gura mare la colegele mele că-s gravidă. Eu lucrînd pe o stradă plină de bordeluri și vitrine.” (Libertatea, 16 octombrie)

Singura problemă e că sigur asta ar fi alertat clienții, care s-ar fi răspîndit ca șobolanii, să nu fie trași la răspundere.

 

Gen Mare ți-e grădina

Benone Sinulescu (artist al poporului): ”Am un prieten la Viena, care era foarte bolnav, avea diabet în stare avansată. Un medic însă l-a sfătuit să lase toate pastilele și să facă exact ce-i spune el. Mai precis, să consume mereu salată de castraveți obișnuiți, combinată cu unul amar, în fiecare zi, toată toamna, iarna și la primăvară. Acum o lună de zile am vorbit cu el și deja este foarte bine. Din fericire, eu nu am avut probleme cu diabetul. Nu știu însă dacă sînt sănătos la cap.” (Libertatea, 14 octombrie)

La prima vedere, pare că Benone Sinulescu s-a apucat de grădinărit în urma unei glume proaste făcute de un medic din Viena. Poate n-ar strica să planteze totuși și alte lucruri, nu numai castraveți. De exemplu, dispozitive Torser, am auzit că, din punct de vedere medical, bat ridichile la orice oră.

 

Gen Top ten

Ciprian Marica (fotbalist): “Eu, de exemplu, am un ten gras, așa că am nevoie de un săpun care să îmi usuce puțin pielea, după care am o cremă de zi, în funcție de soare, cu factor de protecție sau nu, de seară, de ochi, folosesc. Sînt încă tînăr, dar o cremă care să îți hidrateze tenul este întotdeauna foarte binevenită.” (Libertatea, 11 octombrie)

Era și timpul ca Marica să-și găsească o ocupație. Singura problemă e că, după ce începe să-și facă măști zilnice și să se dea cu blush și mascara, s-ar putea ca numărul echipelor care și-l doresc să scadă și mai mult.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Hora statică

  14 iulie 2020

  Sfaturile medicale ale specialistului în matematica de liceu Klaus Iohannis, aureolate de farmecul repetitiv al îndemnurilor domnului diriginte către indisciplinații cetățeni ai acestei țări de-a sta pitulați în casă, de […]

 • Partidul, mai feroce ca COVID-ul

  14 iulie 2020

  Cele patru stadioane din București pe care urmau să se antreneze Ibrahimovici și Messi nu-s gata. N-am reușit să terminăm nici linia de metrou care i-ar fi adus de la […]

 • Dați-vă juriștii la școală!

  14 iulie 2020

  Cum te întorci prin vreun partid din România dai de câte un jurist, specialist în Drept, absolvent de Drept, avocat, și tot așa. Mulți dintre parlamentari sunt absolvenți de Drept, […]

 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]