Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Laurette (țîțomodelă): ” Problema este că nu am voie să port centură de siguranță”

Zoom Laurette (țîțomodelă): ” Problema este că nu am voie să port centură de siguranță”

Gen  Zona crepusculară intimă

DJ Wanda (ciudată): “Acum doi ani am făcut o operație de rejuvenare a zonei intime și presa a numit-o SF. Doctorul Florin Juravle, care este prietenul meu cel mai bun, a făcut această operație SF. M-am oprit acolo, adică mai mult de atît nu am ce să mai fac, e bine. Acum am descoperit o tehnică nouă, cu fire, un fel de minilifting. Am 40 de ani și cred că vreau să arăt bine și la 50, și la 60.” (Libertatea, 8 octombrie)

Direcția în care evoluează chirurgia plastică din România ar trebui să ne pună pe gînduri: “Asistentă, anulează-mi ăia doi arși, am o zonă intimă de reconstruit. S-ar putea să am nevoie de polizor și de o undiță”.

 

Gen Curbe periculoase

Laurette (țîțomodelă): ”Nu am voie să conduc cîteva săptămîni bune. Problema este că nu am voie să port centură de siguranță care să-mi preseze sînii, nici acum, dar nici după. În plus, cred că și incomodează. Sper să nu fiu oprită în trafic, iar dacă sînt, sper să găsesc înțelegere din partea oamenilor legii.” (Wowbiz, 17 octombrie)

Parcă și văd discuția dintre Laurette și agentul de la circulație: “Domnișoară, e împotriva legii să conduceți fără centură.” “De ce?” “Fiindcă, dacă faceți accident, dați cu bîrnăul în bord și se umple de bulion parbrizul.” “Păi, n-am cum să dau cu capul de bord.” “De ce?” “Că n-am loc de țîțe.” “În ce domeniu lucrați?” “În tabloide.” “Aveți dreptate, nici nu vă trebuie cap.”

 

Gen Munca e brățară de aur

Sexy Brăileanca (prostituată mediatizată intens de mass-media din România): “Simțeam nevoia să ies pe strada unde munceam, să țip în gura mare la colegele mele că-s gravidă. Eu lucrînd pe o stradă plină de bordeluri și vitrine.” (Libertatea, 16 octombrie)

Singura problemă e că sigur asta ar fi alertat clienții, care s-ar fi răspîndit ca șobolanii, să nu fie trași la răspundere.

 

Gen Mare ți-e grădina

Benone Sinulescu (artist al poporului): ”Am un prieten la Viena, care era foarte bolnav, avea diabet în stare avansată. Un medic însă l-a sfătuit să lase toate pastilele și să facă exact ce-i spune el. Mai precis, să consume mereu salată de castraveți obișnuiți, combinată cu unul amar, în fiecare zi, toată toamna, iarna și la primăvară. Acum o lună de zile am vorbit cu el și deja este foarte bine. Din fericire, eu nu am avut probleme cu diabetul. Nu știu însă dacă sînt sănătos la cap.” (Libertatea, 14 octombrie)

La prima vedere, pare că Benone Sinulescu s-a apucat de grădinărit în urma unei glume proaste făcute de un medic din Viena. Poate n-ar strica să planteze totuși și alte lucruri, nu numai castraveți. De exemplu, dispozitive Torser, am auzit că, din punct de vedere medical, bat ridichile la orice oră.

 

Gen Top ten

Ciprian Marica (fotbalist): “Eu, de exemplu, am un ten gras, așa că am nevoie de un săpun care să îmi usuce puțin pielea, după care am o cremă de zi, în funcție de soare, cu factor de protecție sau nu, de seară, de ochi, folosesc. Sînt încă tînăr, dar o cremă care să îți hidrateze tenul este întotdeauna foarte binevenită.” (Libertatea, 11 octombrie)

Era și timpul ca Marica să-și găsească o ocupație. Singura problemă e că, după ce începe să-și facă măști zilnice și să se dea cu blush și mascara, s-ar putea ca numărul echipelor care și-l doresc să scadă și mai mult.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Vulpea cu clopoțel

  19 februarie 2019

  Cu tirbușonul în mînă, am încercat zilele trecute să extrag tîlcul unei întîmplări hazlii povestite de un amic proaspăt întors dintr-o excursie prin secuime. Cazați la cabana unui pădurar care, […]

 • Cam pioană

  19 februarie 2019

  Laura Codruța Kövesi doarme acum somnul neliniștit al urmăriților penal, învelită cu pătura otrăvită a prezumției de nevinovăție. Judecata publică a început să parcurgă etapele torturii, de astă dată cu […]

 • Asistații de la SRI

  19 februarie 2019

  Ovidiu Marincea este un fost lucrător din presă, la Realitatea TV, apărut de nicăieri ca jurnalist și dispărând apoi la fel de repede în negura care e foarte probabil să-l […]

 • În așteptarea atletului lui Dumnezeu

  12 februarie 2019

  A fost nevoie ca un parcagiu italian să se metamorfozeze în medic, pe pajiștea cu fătuci mioritice producătoare de silicon, pentru a vorbi de seninătatea criminală cu care am acceptat […]

 • Adevăratul nume al Laurei Codruța Kövesi

  12 februarie 2019

  Pentru o țară de mărime medie, îndepărtată și înapoiată, binecuvîntată de un dumnezeu amnezic, irigată de rîuri fără pești, locuită de oameni fără obraz, poluată de vorbe, ocolită de autostrăzi, […]

romania100