Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Legături foarte bolnăvicioase

Zoom Legături foarte bolnăvicioase

Un bolnav de COVID-19 din Indonezia a fost prins făcînd sex cu asistenta medicală care îl îngrijea, în toaleta spitalului unde era tratat. Probabil, în Indonezia toaletele de spital sînt deosebit de curate pentru că la noi, dacă încerci asta, riscurile să te alegi cu o infecție intraspitalicească și să scrie Tolontan despre tine sînt foarte mari.

Japonia a început să fabrice sateliți de lemn care ard în totalitate la reintrarea în atmosferă. Vedeți la ce haos s-a ajuns în lume după ce-a pus mîna Costel Alexe pe alea 22 de tone de tablă?

Paul McCartney susține că vorbește cu George Harrison, decedat în 2001, prin intermediul unui copac. Sperăm din tot sufletul că e un lămîi, ca în melodie, nu vreun zarzăr sau vreun tuia amărît.

Donald Trump a fost înregistrat în timp ce-i cerea imperativ unui oficial din Georgia să-i facă rost de voturi. Dintre toate înregistrările telefonice cu Donald Trump sunînd oameni și cerîndu-le să-i facă rost de chestii, probabil că asta e cea mai nevinovată.

Autoritățile ruse l-au amenințat pe Navalnîi că, dacă nu se întoarce imediat acasă, o să ajungă la închisoare. Tradus, textul documentului ar suna cam așa: „Vino, mă, că nu-ți fac nimic! Vino pînă aici, doar ca să vorbim! Vreau să vorbim, de ce fugi, mă?! De ce fugi?! E doar un ceai! Nu-ți fac nimic!“.

Programul de Revelion de la o televiziune irlandeză a inclus și un moment de comedie care îl înfățișa pe Dumnezeu în postură de violator. Sigur, nu e cel mai fericit subiect de comedie, dar acum să fim serioși, are cum să fie mai jenant decît Leana și Costel?

Bulgaria a început să livreze primele doze de vaccin anti-COVID folosind mașini de transportat cîrnați. Bonus, fiecare cetățean primește la vaccin și un borcan de castravecioritătă.

Un profesor de la Yale ne avertizează că încheierea pandemiei va fi marcată de orgii și cheltuieli fără măsură. Vedeți, v-a avertizat Andrei Caramitru să vă faceți provizii de prezervative, frișcă și căpșuni de import și n-ați vrut să-l ascultați.

Un bărbat din Marea Britanie s-a îmbătat și și-a schimbat legal numele în Céline Dion. Destul de trist, pentru că adevărata Céline Dion, deși e canadiancă, probabil c-ar fi vrut să rămînă în UE.

Mai mulți consilieri locali din Irlanda au primit sporuri de deplasare pe perioada pandemiei deși au lucrat exclusiv de acasă. De la mare depărtare, consilierii din Irlanda par să semene foarte mult cu cei din România. Adică, pînă la urmă, dacă tot muncești din greu să te joci bile pe telefon, de ce n-ai merita un spor că te deplasezi pe canapea, de pe canapea la baie și de la baie în bucătărie să papi ceva, că te-au obosit toate călătoriile astea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Tulpina din grădina Maicii Domnului

  2 martie 2021

  Motto: Într-o grădină, sub o tulpină, zării un virus ca o lumină. Să-l rup se strică, să-l las mi-e frică, că vine altul și ni-l ridică. A trebuit să treacă […]

 • America ungarului cenușiu

  2 martie 2021

  Puține țări de pe planeta Pămînt egalează România în devotamentul arătat Americii. Parteneriatul strategic pe care, altminteri, SUA îl are cu multe națiuni a atins la noi standarde evanghelice și […]

 • Nepriceputul cu patalama

  2 martie 2021

  Cu 15 zile înainte de a se împlini 165 de ani de la dezrobirea romilor în Țara Românească (166 de ani de la dezrobirea lor în Moldova), Curtea de Apel […]

 • O moarte simbolică

  23 februarie 2021

  Înainte de a se fi măritat cu aprigul bărbătuș Vijulie, femeia cu barbă Stelian Tănase nu părea a ști să dea în bobi și a citi în zațul cafelei, ca […]

 • A venit și vremea arătării diplomelor

  23 februarie 2021

  În toate campaniile, PNL și USR-PLUS s-au dat mai școliți ca proștii de la PSD. Au lăsat mereu să se înțeleagă că ei sînt legitimați de cunoștințe dobîndite în universități […]