Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Legile fustiței

Zoom Legile fustiței

Șerban Nicolae nu se dezminte – obraznicul parlamentar a spus că are poze cu Justiția făcând sex legal. Iar lui îi e scârbă de tot ce e legal.

O singură curiozitate aș mai avea: la cât a muncit în zilele de doliu național, mă întreb dacă nu cumva, în timp ce noi eram cu ochii spre Curtea de Argeș, Florin Iordache nu căra Justiția cu căruța la cimitirul săracilor de lângă București.

Pentru prima dată după ’89, mii de magistrați din toată țara au protestat în fața clădirilor în care își desfășoară activitatea împotriva modificărilor din Justiție pe care le face PSD. Codrin Ștefănescu a zis că până aici le-a fost cu el – mâine, la prima oră, PSD va scoate în stradă un milion de magistrați.

Nicolae Bădălău, președinte executiv al PSD, vrea referendum pentru monarhie. Pare că a zis-o doar pentru a putea pronunța cu toată gura ”ce vrea poporul”, o sintagmă care de fiecare dată sună a batjocură în gura unui fesenist.

Avocatul principelui Nicolae spune că acesta își revendică titlul, dorind să fie reintegrat în familia regală. Nu l-a suportat Duda pe Regele Mihai, care mânca puțin și nu cheltuia bani cu femei, darămite pe Nicolae… Deci, principe, nici o șansă.

Gabriela Firea vrea să schimbe numele Parcului Herăstrău în Parcul Regele Mihai I. Dacă nici asta nu-i iese, probabil că o să-l întrebe pe Pandele dacă nu ar dori să fie primar al orașului Mihai I.

Camera Deputaților nu spune unde a făcut Dreptul deputatul Nicolicea Eugen, motivând că informația nu e de interes public. Ar putea să ne comunice, totuși, unde ar fi vrut să-l facă dacă l-ar fi făcut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]