Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Legile fustiței

Zoom Legile fustiței

Șerban Nicolae nu se dezminte – obraznicul parlamentar a spus că are poze cu Justiția făcând sex legal. Iar lui îi e scârbă de tot ce e legal.

O singură curiozitate aș mai avea: la cât a muncit în zilele de doliu național, mă întreb dacă nu cumva, în timp ce noi eram cu ochii spre Curtea de Argeș, Florin Iordache nu căra Justiția cu căruța la cimitirul săracilor de lângă București.

Pentru prima dată după ’89, mii de magistrați din toată țara au protestat în fața clădirilor în care își desfășoară activitatea împotriva modificărilor din Justiție pe care le face PSD. Codrin Ștefănescu a zis că până aici le-a fost cu el – mâine, la prima oră, PSD va scoate în stradă un milion de magistrați.

Nicolae Bădălău, președinte executiv al PSD, vrea referendum pentru monarhie. Pare că a zis-o doar pentru a putea pronunța cu toată gura ”ce vrea poporul”, o sintagmă care de fiecare dată sună a batjocură în gura unui fesenist.

Avocatul principelui Nicolae spune că acesta își revendică titlul, dorind să fie reintegrat în familia regală. Nu l-a suportat Duda pe Regele Mihai, care mânca puțin și nu cheltuia bani cu femei, darămite pe Nicolae… Deci, principe, nici o șansă.

Gabriela Firea vrea să schimbe numele Parcului Herăstrău în Parcul Regele Mihai I. Dacă nici asta nu-i iese, probabil că o să-l întrebe pe Pandele dacă nu ar dori să fie primar al orașului Mihai I.

Camera Deputaților nu spune unde a făcut Dreptul deputatul Nicolicea Eugen, motivând că informația nu e de interes public. Ar putea să ne comunice, totuși, unde ar fi vrut să-l facă dacă l-ar fi făcut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]