Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Legile fustiței

Zoom Legile fustiței

Șerban Nicolae nu se dezminte – obraznicul parlamentar a spus că are poze cu Justiția făcând sex legal. Iar lui îi e scârbă de tot ce e legal.

O singură curiozitate aș mai avea: la cât a muncit în zilele de doliu național, mă întreb dacă nu cumva, în timp ce noi eram cu ochii spre Curtea de Argeș, Florin Iordache nu căra Justiția cu căruța la cimitirul săracilor de lângă București.

Pentru prima dată după ’89, mii de magistrați din toată țara au protestat în fața clădirilor în care își desfășoară activitatea împotriva modificărilor din Justiție pe care le face PSD. Codrin Ștefănescu a zis că până aici le-a fost cu el – mâine, la prima oră, PSD va scoate în stradă un milion de magistrați.

Nicolae Bădălău, președinte executiv al PSD, vrea referendum pentru monarhie. Pare că a zis-o doar pentru a putea pronunța cu toată gura ”ce vrea poporul”, o sintagmă care de fiecare dată sună a batjocură în gura unui fesenist.

Avocatul principelui Nicolae spune că acesta își revendică titlul, dorind să fie reintegrat în familia regală. Nu l-a suportat Duda pe Regele Mihai, care mânca puțin și nu cheltuia bani cu femei, darămite pe Nicolae… Deci, principe, nici o șansă.

Gabriela Firea vrea să schimbe numele Parcului Herăstrău în Parcul Regele Mihai I. Dacă nici asta nu-i iese, probabil că o să-l întrebe pe Pandele dacă nu ar dori să fie primar al orașului Mihai I.

Camera Deputaților nu spune unde a făcut Dreptul deputatul Nicolicea Eugen, motivând că informația nu e de interes public. Ar putea să ne comunice, totuși, unde ar fi vrut să-l facă dacă l-ar fi făcut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Constituție, prostituție…

  14 ianuarie 2020

  A existat, după 1990, un moment încare Constituția României putea fi modificată, schimbată în bine. Era epoca în care o alianță politică obținuse peste 60% din locurile din Parlament. Se […]

 • Istoria în adormire

  14 ianuarie 2020

  Dacă turiștii sovietici înarmați cu drujbe, fitile de lampă și scrumbii afumate nu s-au sfiit în decembrie ‘89 să se cațăre pe acoperișurile caselor conspirative ale Securității și să tragă […]

 • Cel mai partid perdant

  14 ianuarie 2020

  Îmi plăcea USR, la început, ca idee. Cu mult înainte să aflu că domnul Kivu a fost un ordinar turnător la Securitate. Îmi plăcea USR ca energie. De mulți, foarte […]

 • Alegem nimic, dar mai repede

  7 ianuarie 2020

  Pare, cumva, că ne-am plictisit de democrație, că ne încurcă viitorul nostru, că vrem să-l expediem repede, ca să-l bifăm. Poți să-ți bifezi viitorul? Sigur. Pui în dreptul lui o […]

 • „Ferește-mă, Doamne, de cei ce-mi vor binele!“

  7 ianuarie 2020

  Dacă din clasa întîi pînă-ntr-a patra am colecționat, ca toți dobitocii, premii și mențiuni, să aibă și mam’mare un prilej de bucurie, dintr-a cincea, cînd se apropiau ședințele cu părinții, […]