Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Legile fustiței

Zoom Legile fustiței

Șerban Nicolae nu se dezminte – obraznicul parlamentar a spus că are poze cu Justiția făcând sex legal. Iar lui îi e scârbă de tot ce e legal.

O singură curiozitate aș mai avea: la cât a muncit în zilele de doliu național, mă întreb dacă nu cumva, în timp ce noi eram cu ochii spre Curtea de Argeș, Florin Iordache nu căra Justiția cu căruța la cimitirul săracilor de lângă București.

Pentru prima dată după ’89, mii de magistrați din toată țara au protestat în fața clădirilor în care își desfășoară activitatea împotriva modificărilor din Justiție pe care le face PSD. Codrin Ștefănescu a zis că până aici le-a fost cu el – mâine, la prima oră, PSD va scoate în stradă un milion de magistrați.

Nicolae Bădălău, președinte executiv al PSD, vrea referendum pentru monarhie. Pare că a zis-o doar pentru a putea pronunța cu toată gura ”ce vrea poporul”, o sintagmă care de fiecare dată sună a batjocură în gura unui fesenist.

Avocatul principelui Nicolae spune că acesta își revendică titlul, dorind să fie reintegrat în familia regală. Nu l-a suportat Duda pe Regele Mihai, care mânca puțin și nu cheltuia bani cu femei, darămite pe Nicolae… Deci, principe, nici o șansă.

Gabriela Firea vrea să schimbe numele Parcului Herăstrău în Parcul Regele Mihai I. Dacă nici asta nu-i iese, probabil că o să-l întrebe pe Pandele dacă nu ar dori să fie primar al orașului Mihai I.

Camera Deputaților nu spune unde a făcut Dreptul deputatul Nicolicea Eugen, motivând că informația nu e de interes public. Ar putea să ne comunice, totuși, unde ar fi vrut să-l facă dacă l-ar fi făcut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • O instituție anticreștină

  22 octombrie 2019

  După ce a apelat la criminaliști de import spre a studia colecția de oscioare a șefului de campanie electorală morbidă a lui Klaus Johannis, DIICOT-ul i-a refuzat lui Gheorghe Dincă […]

 • Dictatorul român

  22 octombrie 2019

  Dacă îl punem deoparte pe Emil-Constantinescu-Cel-Învins-De-Securitate, ca pe un fluture rar, orbit și el de strălucirea puterii, dar cu frumoase desene morale pe aripi, insectarul președinților noștri prezintă doar gîngănii […]

 • Bellocrația

  22 octombrie 2019

  Deși termenul poate părea o invenție recentă, nu este. „Bellocrat“ apare la Suetoniu, la Ovidius, Wolfgang Lazius, Johann Pistorius, Plinius, Abraham Bzowski, Scipione Ammirato, Bartholomeo Gramondo și poate și la […]

 • O găina beată va cînta cucurigu pe palatul Victoria, însă foarte încet, ca să nu-l trezească pe Klaus Iohannis

  15 octombrie 2019

  După ce o tînără iraniană și-a dat foc în piața publică fiindcă fusese condamnată pentru port ilegal de nădragi bărbătești, ayatollahii care le interziseseră femeilor accesul pe stadioanele din Teheran […]

 • Elegie pentru Ciuma Roșie

  15 octombrie 2019

  Guvernarea PSD zace azi în colbul istoriei minore, doborîtă de propria fudulie, otrăvită cu propria prostie și sfîrtecată de propria trădare. PNL și Klaus Iohannis se împăunează cu uciderea ei, […]

Ultimele articole