Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ler și cocaină

Zoom Ler și cocaină

Libertatea făcea deunăzi niște dezvăluiri semi-senzaționale: "În ce găsește Oana Roman cea mai mare plăcere! «Cred că de la mama am moștenit asta»" (16 decembrie). În caz că aveați vreun dubiu asupra acestei pasiuni, mă simt nevoit să vi-l spulber: cititul.

Verdict: BĂI, NE LAȘI?!

Mărturisirea Onucăi nu mă miră: cea mai tabloidă fiică a lui Petrică Roman se comportă exact ca o femeie care a citit mult la viața ei. În acest sens, umblă vorba că Fag Leg (cum i se spune în comunitatea gay, pe care Oana a îmbrățișat-o cu infinită căldură) a parcurs multe titluri esențiale, începînd cu Sarea în bucate și terminînd cu Homosexuals for Dummies.

 

Ca să vedeți cît de departe se merge cu Dumnezeu. "Te-ai fi gîndit vreodată că manelistul Florin Salam este un bărbat foarte credincios? Ei bine, artistul are casa plină de icoane, așezate în fiecare colț al vilei sale din Berceni, inclusiv în debara (…). Artistul este foarte credincios și merge la biserică de fiecare dată cînd are ocazia, iar pe vremea cînd nu era atît de celebru, stătea la coadă la Patriarhie ore în șir pentru a putea ajunge la moaștele Sfîntului Dumitru!" (wowbiz.ro, 16 decembrie).

Verdict: COCAIN ȘI ABEL

Sincer, eram convins că un manelist de un asemenea calibru e plin de icoane, inclusiv în debara. Practic, cred că Florin Salam are atît de multe icoane trase în aur curat încît își permite să țină vreo patru-cinci și-n baie. Pe care, logic, le ține permanent la îndemînă. În fond, numai ateii jegoși trag pe nas de pe colacul de veceu.

 

Nu știu de unde a scos Libertatea cifrele astea, dar dacă are dreptate încep realmente să mă enervez: "Doar din cele 14 concerte susținute anul trecut în România, Ștefan Hrușcă a cîștigat 250.000 de euro". La un calcul sumar, ar rezulta că Hrușcă este cel mai bine plătit artist din România, în medie, per concert. Titlul articolului e, în sine, o mostră de tupeu maramureșean: "Uite motivul pentru care Ștefan Hrușcă nu colindă anul acesta în România!". Ne lămurește, puțin mai jos, Dan Anghel, impresarul artistului de enorm renume sărbătoresc: "Nu voia să se creadă că vine în țară doar pentru a face bani".

Verdict: LERU-I LER ȘI-N P…ULA GOALĂ!

Adevărul e că, după ce ai cîștigat 250.000 de euro din aceleași cuvinte bizare cu care ai colindat națiunea timp de 20 de ani, îți cam dă mîna să stai bine-mersi acasă, cu mîna-n cur și leru-n portofel. Sau mai degrabă invers: cu leru-n cur și cu mîna pe portofel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint