Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Limbi de doamnă pentru domnu’

Zoom Limbi de doamnă pentru domnu’

Dănuța Budeanu într-o șarjă limbistică nemiloasă la adresa bucilor lui Ciolacu: „Vă crede lumea. (…) Sufletul dumneavoastră este liniștit. (…) Am aflat că sunteți un monument de răbdare“. A dormit ca un prunc nea Marcel după aceste proceduri umede.

Titlu: „Rusia încearcă să racoleze studenți români printr-o campanie agresivă“. Tot agresivi, tot agresivi, n-ai văzut așa ceva.

OMS declară singurătatea o problemă globală de sănătate publică: e la fel de periculoasă ca fumatul a 15 ţigări pe zi. Eu când zic că trebuie să vă lăsați de singurătate, voi nu și nu.

Klaus Iohannis, într-un acces grețos de sinceritate, ne-a spus care e politica externă a României și cum coincide ea la milimetru cu politica de vacanțe a familiei Iohannis: „Partea bună este că reprezint țara noastră și poporul nostru oriunde merg în lume. Am privilegiul de a lega prietenii pentru țara noastră și pentru națiunea noastră. Aceasta este partea plăcută. Cealaltă parte este că eu și soția mea nu prea avem timp“. Las-o pe Carmen, Klause, eu mă gândesc la casele alea lăsate acasă și care cresc fără tine, știi ce zic?

Spitalul Colțea a rămas fără bani pentru citostatice. E jenant să fie scos în față Spitalul Colțea în acest fel. Mult mai multe spitale au rămas fără nici un ban pentru nimic și în curând toate vor fi în situația asta.

 

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    Greu de spus care varianta e mai rea: sa te laude sau sa te porcaie DB.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint