Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lingăuri de pui

Zoom Lingăuri de pui

Un oficial chinez a fost prins că ascundea lingouri de aur în interiorul unor pui congelați din frigider. Cel mai probabil, temerarul întreprinzător a fost dat de gol după ce a uitat un lingou într-un pui și un invitat și-a spart o măsea în umplutura cu ceapă, unt, bere și aur de 18 k.

Majoritatea britanicilor cred acum că Brexit-ul a fost cea mai mare greșeală pe care au făcut-o vreodată. Hai să nu exagerăm, nu-i cea mai mare greșeală dintotdeauna, e doar cea mai mare greșeală de pe pînă acum.

Elon Musk a dat afară jumătate din angajații Twitter, apoi pe unii i-a reangajat. N-ar fi exclus ca în scurt timp să-l vedem pe Luțu cum aleargă cu brînză și cafele pe la sediul Twitter, pentru că Musk începe să se transforme tot mai mult în Gigi Becali de la Twitter.

Potrivit unui studiu, oamenii care înjură des sînt mai creativi, mai sănătoși și mai fericiți. Păi, cînd auzi din astea să nu-ți vină să-ți bagi…

Miss Argentina 2020 și Miss Puerto Rico 2020 au declarat că formează un cuplu și s-au căsătorit. E greu de înțeles cum au putut să facă așa ceva în loc să aleagă un bărbat alb, creștin, intelectual și heterosexual de vis, precum Mike Neamțu, Adrian Papahagi sau Dan Puric. Totuși, e pierderea lor.

Un bărbat care de Halloween s-a îmbrăcat în Hitler a fost dat afară de la serviciu. Ciudat, pentru că am văzut că Putin e în continuare la butoane, dar cine știe, nu e timpul pierdut.

Pe măsură ce companiile au început să-și oblige angajații să se întoarcă la serviciu, productivitatea a început să scadă. Desigur, observația nu se aplică și în locuri precum ANAF sau Poșta Română, unde productivitatea n-a intrat niciodată pe ușă, pentru că dacă ar fi intrat ar fi fost trimisă imediat să mai aducă niște hîrtii.

Pădurarii dintr-un parc natural din Statele Unite roagă oamenii să nu mai lingă broaștele halucinogene. Pe lîngă faptul că niciodată nu știi pe unde au umblat broaștele alea și cine le-a lins înaintea ta, foarte multe broaște spun că preferă romantismul și vor să fie scoase în oraș, la un Cico, înainte.

Un bărbat de 40 de ani care a pretins că e student a trăit timp de zece luni în căminul unei facultăți americane. Asta nu-i nimic, mai mulți bărbați care pretind că au fost doctoranzi trăiesc de ani de zile în Guvernul României.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint