Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Living la vila loca

Zoom Living la vila loca

Fotbaliștii din campionatul englez de fotbal se confruntă cu o dramă fără margini: nu se mai găsesc vile libere cu piscină pe piața imobiliară din Marea Britanie. Printr-o situație asemănătoare trec și vedetele lui CFR Cluj care, din cauza chiriilor mari din Cluj-Napoca, au ajuns să se bată între ele pentru o garsonieră lîngă cea mai apropiată stație de metrou.

Un pescar norvegian povestește că s-a întîlnit cu o balenă albă dresată care e posibil să fi dezertat dintr-o unitate specială de balene e armatei ruse. Și uite așa am mai cîștigat o replică bună pe care soții o pot folosi atunci cînd nevestele îi întreabă dacă par grase: “Doamne ferește, draga mea, nu ești grasă. Pari doar evadată dintr-o unitate specială a armatei ruse”.

O expediție a armatei indiene susține că a descoperit urme de Yeti în munții Himalaya. Urmele includ un pachet gol de țigări, un pet de plastic și resturile a două caserole cu mici, semn că Yeti s-a distrat pe cinste de 1 Mai cu grătar și manele.

O clinică de chirurgie estetică din Singapore s-a specializat în crearea de abdomene plate false. Să fim serioși, oricine poate să facă un abdomen plat fals în zilele noastre. Ar fi fost cu adevărat remarcabil dacă făceau un abdomen plat adevărat.

Un raton sălbatic a intrat cu forța într-o grădină zoologică din Germania și refuză să mai plece. Cine îl poate învinui? Așa au făcut și imigranții români la începutul anilor ’90 și uite ce bine le merge acum. Secretul ca să fii acceptat de popoarele germanice e să nu le mănînci lebedele chiar din prima săptămînă.

O femeie din Mexic a predat la Poliție o rachetă de croazieră, în cadrul unui program ce recompensează cu bani cetățenii cu spirit civic care renunță la armele pe care le au pe acasă. Pe principiul ăsta, ar trebui să-și predea și Simona Halep racheta la Poliție, pentru că chestia aia chiar poate să facă pagube, nu ca o amărîtă de rachetă antitanc, care nici măcar nu reușește să-l scoale din fotoliu pe CTP.

Majoritatea oamenilor refuză să fie empatici pentru că n-au chef să depună prea mult efort mental. De-aia există și atîția oameni cu capul mare. Din cauza lipsei de efort mental, apare supraponderalitatea mentală și aproape imediat și obezitatea morbidă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]

 • Încă puțină cenzură, că nu dați de la voi

  30 iunie 2020

  De ani de zile, Facebook, cel puțin, acționează arbitrar și nejustificat într-un demers constant de amuțire a vocilor care nu respectă comoditatea politică. Dar nu este de ajuns, se pare, […]

 • Plai cu boi

  23 iunie 2020

  Cînd dăm și noi orbește în gropi, apelăm la postumele buruienoase ale tutorelui nostru suprem, Mihai Eminescu, la micile bijuterii fără perdea, comise cu autoironie prin hîrtoapele existenței sale năprasnice: […]

 • Păcănele mii și stele făclii

  23 iunie 2020

  E mare urgență să fie ajutate două ramuri economice, zice Guvernul: HoReCa și păcănelele. HoReCa apare în pozele cu premierul și cu președintele. Are cînd chipul măsliniu al libanezului Murad, […]