Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Living la vila loca

Zoom Living la vila loca

Fotbaliștii din campionatul englez de fotbal se confruntă cu o dramă fără margini: nu se mai găsesc vile libere cu piscină pe piața imobiliară din Marea Britanie. Printr-o situație asemănătoare trec și vedetele lui CFR Cluj care, din cauza chiriilor mari din Cluj-Napoca, au ajuns să se bată între ele pentru o garsonieră lîngă cea mai apropiată stație de metrou.

Un pescar norvegian povestește că s-a întîlnit cu o balenă albă dresată care e posibil să fi dezertat dintr-o unitate specială de balene e armatei ruse. Și uite așa am mai cîștigat o replică bună pe care soții o pot folosi atunci cînd nevestele îi întreabă dacă par grase: “Doamne ferește, draga mea, nu ești grasă. Pari doar evadată dintr-o unitate specială a armatei ruse”.

O expediție a armatei indiene susține că a descoperit urme de Yeti în munții Himalaya. Urmele includ un pachet gol de țigări, un pet de plastic și resturile a două caserole cu mici, semn că Yeti s-a distrat pe cinste de 1 Mai cu grătar și manele.

O clinică de chirurgie estetică din Singapore s-a specializat în crearea de abdomene plate false. Să fim serioși, oricine poate să facă un abdomen plat fals în zilele noastre. Ar fi fost cu adevărat remarcabil dacă făceau un abdomen plat adevărat.

Un raton sălbatic a intrat cu forța într-o grădină zoologică din Germania și refuză să mai plece. Cine îl poate învinui? Așa au făcut și imigranții români la începutul anilor ’90 și uite ce bine le merge acum. Secretul ca să fii acceptat de popoarele germanice e să nu le mănînci lebedele chiar din prima săptămînă.

O femeie din Mexic a predat la Poliție o rachetă de croazieră, în cadrul unui program ce recompensează cu bani cetățenii cu spirit civic care renunță la armele pe care le au pe acasă. Pe principiul ăsta, ar trebui să-și predea și Simona Halep racheta la Poliție, pentru că chestia aia chiar poate să facă pagube, nu ca o amărîtă de rachetă antitanc, care nici măcar nu reușește să-l scoale din fotoliu pe CTP.

Majoritatea oamenilor refuză să fie empatici pentru că n-au chef să depună prea mult efort mental. De-aia există și atîția oameni cu capul mare. Din cauza lipsei de efort mental, apare supraponderalitatea mentală și aproape imediat și obezitatea morbidă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100