Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Liviu Dragnea a întrebat dacă Titi Aur chiar e confecționat din aur

Zoom Liviu Dragnea a întrebat dacă Titi Aur chiar e confecționat din aur

Pasiunea pentru aur a liderului PSD Liviu Dragnea, din ultimele zile, pare să nu cunoască limite. După ce și-a manifestat îngrijorarea față de rezervele de aur ale României de la Londra, Dragnea a fost auzit de cunoscuți întrebînd dacă Titi Aur chiar e confecționat din aur sau i se zice doar așa, că e făcut din aur, pentru că ăsta e numele lui.

“Domnul Dragnea a fost foarte dezamăgit cînd i-am spus că Titi Aur nu poate fi valorificat pe piața metalelor prețioase, și nici Copilul de Aur, și nici Aura Urziceanu”, a mărturisit un apropiat al liderului PSD. “În schimb, s-a bucurat cînd a aflat că meseria e brățară de aur și, în general, toate medaliile cîștigate vreodată de România la Olimpiadă sînt stocate în țară, în locuri ușor accesibile, în care cîrtițele de la Metrou, Filoftea și Varvara, pot foarte ușor să ajungă.”

Potrivit mai multor membri ai PSD, e mare păcat să avem atîta aur și să-l ținem aiurea în tot felul de locuri cînd am putea să-l ținem pe tot în același loc și poate să-l ducem la un amanet pentru o evaluare.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale