Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Loredana Chivu (e foarte bandajată): „Nu mi-aș scoate o coastă. Sînt o femeie cerebrală.“

Zoom Loredana Chivu (e foarte bandajată): „Nu mi-aș scoate o coastă. Sînt o femeie cerebrală.“

Gen Doamna cu coasta

Loredana Chivu (e foarte bandajată): „Mi-am pus sîni și mi-am făcut o liposucție. Sînt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decît grăsime. Nu mi-aș scoate o coastă. Sînt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărîre care să-mi afecteze sănătatea.“(Spynews, 27 iunie)

Loredana nici nu trebuia să ne spună că e o femeie cerebrală, ne dădeam seama și singuri pentru că multe alte femei cerebrale precum Amelia Earhart, Marie Curie sau Jane Austen și-au pus toate silicoane și și-au făcut liposucții la vremea lor, dar niciodată nu și-au scos coaste.

 

Gen Bromance

Matteo (îl apreciază pe Alex Velea): „Cred că asta am și apreciat încă de la început la el(n.r.–Alex Velea), faptul că este un băiat foarte sincer și foarte atașat de persoana de lîngă el, că mereu a avut gînduri serioase, să-și întemeieze o familie, să aibă copii.“ (Libertatea, 25 iunie)

Închipuiți-vă cum Matteo și Alex Velea stăteau împreună pe canapeaua unui club de la mijlocul anilor ’10, se uitau după gagici și se întreceau în remarci familiste: „Mamă, ce bună e aia, vreau să-i cumpăr o casă în suburbii și să-i fac trei copii, toți la Școala Franceză“, „Mamă, uite-o și pe ailaltă, vreau să fac rate la bancă pentru ea și să mergem cu rulota în vacanță“, „Pisi! Vreau să-ți întemeiez o familie!“, „Ba nu! Eu vreau!“.

 

Gen Inculta mondială

Bianca Drăgușanu (victima unei conspirații):„Alex a fost plecat din țară cu avion privat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întors cu avion privat, a stat acasă, unde a trebuit să stea, a respectat legea. Neînțelegerea a fost la faza cînd l-a oprit Poliția, l-au găsit în baza de date la DSP, el mergea fix la consultul unde era programat! A respectat legea, dar se exagerează la greu ca să mai facem puțină publicitate la coronavirus!“ (Click.ro, 25 iunie)

Vă dați seama ce rău a ajuns și coronavirusul dacă, pentru publicitate, a început să apeleze la Bianca Drăgușanu și la iubiții ei steroidizați? Practic, din clipa asta ne-am pierdut orice respect pentru el.

 

Gen Focusare d-aia gravă

Margherita (pizză de Clejani): „Muzica rămîne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sînt focusată pe fashion, design și stilism, sînt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.“(Libertatea, 24 iunie)

Citiți și băgați la cap, copii. Dacă vă mai stresează vreodată părinții cu întrebări de genul: „Auzi, tu ești în șomaj?“, puteți să le răspundeți foarte elegant: „Nu se cheamă șomaj, se cheamă că mă focusez pe fashion, design și stilism. Sînt consultant de fashion“.

 

Gen Părul pe pastramă

Brigitte Pastramă (nu e OK):„O prostie ce a făcut hairstylist-ul! Nu e OK! Partea asta e mai scurtă și asta e mai lungă. Nu pot să fac nimic! Mi l-a tuns (n.r.–pe Florin Pastramă) de parcă e Ceaușescu! Nu e OK! Nu trebuia să-l tundă dintr-o parte, eu voiam după cap. Nu am ce să-i fac cu freza asta.“(Spynews, 27 iunie)

O întrebare firească în genul ăsta de situații este: „Ceaușescu înainte de decembrie ’89 sau după?“.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]