Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lovitură de stat gang

Zoom Lovitură de stat gang

O instructoare de aerobic de Myanmar care înregistra un clip pentru YouTube a filmat din greșeală și lovitura de stat militară care a avut loc în țară. Asta nu ne face decît să regretăm că vloggerii s-au născut prea tîrziu, altfel prindeam accidental și alte momente istorice pe video: Zmenta putea să filmeze pe fundal scufundarea Titanicului, Selly prindea distrugerea Pompeiului, iar Andra Gogan putea să tragă o melodie stridentă în timp ce nemții invadau Parisul.

Mafia italiană îi roagă frumos pe ambulanțieri să nu mai meargă cu sirenele pornite pentru că îi sperie pe traficanții de droguri. Și știm cu toții cum sînt traficanții de droguri, oricum sînt sparți, panicați și paranoiați că îi urmărește cineva pentru că fac ceva ilegal, nu le mai trebuie și palpitații.

Alexei Navalnîi l-a numit pe Putin „otrăvitor de chiloți“ la tribunal și a primit doi ani și opt luni de detenție într-o colonie pentru pușcăriași. În mod curios, colonia de pușcăriași e amplasată la etajul 10 dintr-un bloc și portul chiloților e obligatoriu.

Medicul rus care l-a tratat pe Navalnîi după ce a fost otrăvit a murit suspect. A murit suspect de tîrziu avînd în vedere cît de tare l-a enervat pe Putin cu încăpățînarea lui de a salva un om de la moarte.

Medicii avertizează populația să nu își mărească buzele cu cremă pentru erecție, așa cum au văzut pe TikTok, pentru că nu e OK. Trend-ul ar trebui să se numească „Mărire de ciok, cu TikTok“.

Sacha Baron Cohen a anunțat că dacă pierde la Globurile de Aur o să-l angajeze pe Giuliani, avocatul lui Trump, ca să conteste rezultatul. Lumea zice că Giuliani n-a fost deloc amuzat, din contra, a început să elimine vopsea de păr spontan, ca o sepie.

Oamenii de știință au reușit să rezolve misterul incidentului din trecătoarea Diatlov, în care nouă excursioniști ruși au murit în 1959, cu ajutorul desenului animat Frozen. Stați să vedeți cînd pun mîna oamenii de știință pe Bambi și pe Cenușăreasa, să vezi atunci ce mistere ies la iveală!

Colacul de la WC-ul lui Hitler a apărut la o licitație online. În mod foarte suspect, încă era cald.

Oamenii de știință au învățat spanacul să trimită e-mail-uri. Următorul pas este să-l învețe să trimită SMS-uri și să facă live-uri în timp ce conduce.

Autoritățile ruse au început să ademenească oamenii la vaccinul anti-COVID Sputnik V cu înghețată, iar Lucian Mîndruță e probabil oripilat de cît de diabolică a ajuns propaganda rusă.

Un american care și-a pierdut portofelul în Antarctica l-a primit înapoi după 60 de ani. Avea toate actele, dar îi lipseau banii, ceea ce ne face să fim mîndri de cît de exploratori sînt conaționalii noștri.

2 comentarii

 1. #1

  up-to-date news, ca intotdeauna (am ratat sa scriu la last post, sorry) .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un omagiu tardiv

  15 iunie 2021

  Acum vreo șapte ani, prin mica publicitate a unui ziar, am făcut, la preț de nimic, o achiziție  de zile mari. Am intrat în posesia nu a unui Ferrari de epocă, […]

 • Subiecte la examenul de incapacitate

  15 iunie 2021

  Liceele bune, atîtea cîte au mai rămas, sînt distruse sistematic prin falsificarea examenului de capacitate. Faptele se petrec în gimnaziu, prin complicitatea părinți-copii-profesori și prin dezastruoasa formulă a examenului unic […]

 • Hora păcălicilor

  15 iunie 2021

  Orban și Cîțu bântuie țara în lung și-n lat, străbătând filialele PNL-ului așa cum fantoma comunismului bântuia Europa la începutul Manifest der Kommunistischen Partei. Mai o vizită la un centru […]

 • Cînd treci

  8 iunie 2021

  Sub pașii tăi cad viermii în extaz, se bîlbîie salcîmii și fac spume, rușinea-mi fuge beată din obraz și m-aș dori pămînt mușcat de rîme pe care surîzînd să îl […]

 • Un om periculos

  8 iunie 2021

  A trădat, a mințit, a pus în pericol vieți omenești, a fost complicele unor hoți. Recidivist în toate aceste fapte și arivist politic neobosit, a dat în văzul lumii întregi […]