Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lovitură de teatru în Teleorman: Țăranul care a găsit valiza susține că e, de fapt, intelectual

Zoom Lovitură de teatru în Teleorman: Țăranul care a găsit valiza susține că e, de fapt, intelectual

Răsturnare spectaculoasă de situație în cazul valizei cu documente confidențiale de la Teldrum, găsită pe un cîmp de un țăran din Teleorman. Potrivit lui Maricel P., cel care a descoperit geanta, toată povestea este o manipulare grosolană și o invenție a Serviciilor, avînd în vedere că el nu e deloc țăran, e intelectual și locuiește la oraș.

“Lasă-l pe Dragnea, nu Dragnea e miza aici! Toată campania asta e menită, de fapt, să mă discrediteze pe mine!”, a declarat Maricel, care lucrează într-o agenție de publicitate. “Mi se pare foarte nepoliticos să faci pe cineva țăran, doar pentru că a găsit o valiză cu documente pe un cîmp aflat la țară. Eu nu sînt deloc țăran, sînt un om cu preocupări urbane. Am un masterat în științe sociale. Îmi place foarte mult să citesc, în special pe Kindle în metrou, îmi place să ascult muzică jazz de pe vinil, ies des cu soția la teatru, concerte sau festivaluri în aer liber. Conduc o mașină hibrid ca să nu distrug mediul înconjurător și semnalizez atunci cînd schimb banda.”

O posibilă sursă a confuziei o constituie faptul că, atunci cînd a descoperit valiza cu documente, Maricel se afla în vizită la părinții săi, care locuiesc la țară, ca să vadă ce mai face țuica și ca să cumpere niște ouă bio de la tanti Floarea, care stă mai jos pe stradă. Cu toate acestea, bărbatul neagă cu vehemență că ar fi interesat de agricultură și respinge violent eticheta de țăran. “Să nu mă înțelegeți greșit, valiza e cît se poate de adevărată și documentele sînt beton, dar haideți, vă rog, să fim mai atenți la detalii. OK, am găsit poze cu Dragnea în Brazilia, înconjurat de fete, pe o tarla, dar am făcut-o ca tînăr urban, nu ca țăran.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
romania100