Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Luați monedă din Botswana, luați, mă, e bună

Zoom Luați monedă din Botswana, luați, mă, e bună

• O bancă din Zambia care a fost atacată informatic de hackeri le-a trimis acestora poze cu penisuri în loc de răscumpărare. Fiind vorba de o bancă din Zambia, cel mai probabil a fost vorba de niște poze foarte lungi și de un e-mail și mai lung.

• Fostul președinte George W. Bush a condamnat din greșeală invadarea complet nejustificată a Irakului în timp ce se referea la războiul din Ucraina. Tot e bine că nu a încurcat borcanele de tot și n-a vorbit despre armele chimice și nucleare inventate ale Ucrainei.

• Mai mulți milionari au protestat la Davos cerînd creșterea taxelor pentru bogați. Miliardarii naibii, cum ne fură pîinea de la gură nouă, milionarilor cinstiți care muncim zi de zi!

• Papa Francisc I spune că, în loc de tratament și fizioterapie, ar prefera să se trateze cu tequila pentru durerea de genunchi. De altfel, asta era și una dintre soluțiile preferate ale lui Iisus în Noul Testament, atunci cînd s-a întîlnit cu un lepros în Cana Galileei și i-a oferit acestuia sare, lămîie și un shot de tequila.

• O berărie din Finlanda a lansat o bere NATO cu gust puternic de libertate. Iată că, pînă la urmă, s-a descoperit ce gust are libertatea: malț, hamei și puțină carbonatare.

• Dictatorul venezuelean Nicolas Maduro a cerut viză de Statele Unite ale Americii ca să meargă la un concurs de salsa. Urmează probabil ca Vladimir Putin să vrea să viziteze Ucraina pentru că dorește să-și facă poze în cîmpul de floarea-soarelui.

• Un bărbat din Rusia a furat un proiectil de pe cîmpul de luptă și l-a dus acasă în Rusia, unde i-a explodat în mașină, provocînd o mare distracție. Din fericire, și mașina era tot o mașină împrumutată din Ucraina, deci probabil că avea CASCO.

• Miliardarul Elon Musk a glumit spunînd că îl invită pe creatorul YouTube să-i atingă penisul, după ce acesta i-a sugerat să nu mai bată cîmpii și să cumpere Twitter, așa cum a promis. Glumele între miliardarii americani din IT sînt foarte similare cu glumele între patronii de cîrciumi din Vaslui. În fine, atîta timp cît nimeni nu ajunge violat la știrile de la ora 5, totul e OK.

• Un bărbat din Japonia a pierdut la păcănele toate fondurile de ajutorare pentru COVID ale satului său. Cel mai probabil e vorba de un japonez din satul ăla care e înfrățit cu Las Fierbinți, pentru că pare un scenariu inspirat direct de-acolo.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
 • Balada trapezistei de la Capșa

  21 iunie 2022

  Ședeam la Capșa cu Emil Brumaru, cînd chelneru-a venit să ne anunțe că în parcare ne așteaptă carul doldora de păioase și grăunțe. Era talentul nostru de rezervă și nu […]

 • Tiriplici și alte animale fantastice

  21 iunie 2022

  Marcel Ciolacu este viitorul premier al României. Conform protocolului actualei coaliții de guvernare și conform viselor sale destul de umede. Florin Cîțu este fostul premier al României. Între ei stă […]

 • Cursa dezarmărilor

  20 iunie 2022

  A trebuit să deschidă gura Macron ca să se facă într-un tîrziu auzită realitatea: războiul e la granițele României. N-ai zice că a băgat cineva de seamă, dacă judeci după […]

 • Soluția lui Dracula pentru încetarea războiului din Ucraina

  14 iunie 2022

  Deși știam că încă n-are sediu în țara noastră, totuși l-am momit să nu mai plece vara în concediu, ci să rămînă încuiat în mit. ,,Stimați amici, eu chiar pentru […]

 • Așteptând inevitabilul

  14 iunie 2022

  Este greu de spus dacă în Guvernul României este măcar o singură persoană interesată de aspectele economice ale crizei care, deși a început de luni bune, ne este prezentată drept […]

 • Iscusita lașitate

  13 iunie 2022

  Partea europeană a Occidentului bogat ține în continuare cu rușii. Sigur, există un discurs oficial care tună și fulgeră împotriva invaziei, dar nemții, olandezii, italienii și austriecii îi dau lui […]