Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mai mulţi parlamentari, mai multe şanse de cîştig pentru ei

Zoom Mai mulţi parlamentari, mai multe şanse de cîştig pentru ei

 ► Mihai Răzvan Ungureanu, liderul unui grupuşor parlamentar format din patru aleşi ai Forţei Civice, a spus că e de datoria partidului său să propună un nume de prim-ministru la consultările de la Cotroceni. Probabil a mai spus ceva după asta, dar nu s-a mai înţeles ce din cauza hohotelor de rîs din sală.

 ► Consultările de la Cotroceni au durat 20 de minute. Şi dacă te operează de polipi durează mai mult consultarea. Oricum, ideea e că Traian Băsescu le-a dat peste nas celor care spuneau că el e mai mult pe băutură, înghiţind un ditamai porcul.

 ► Traian Băsescu i-a înmînat lui Martin Schulz, la poza de grup a Consiliului European, o foaie „în interesul ţării“. O imagine altfel clară a birocraţiei din UE: pînă şi preşedinţii plimbă o foaie prin instituţie.

 ► Actualul Parlament al României are 588 de parlamentari, cu 117 mai mult decît ăla vechi. Asta înseamnă că vor fi mult mai mulţi parlamentari al căror nume şi ale căror feţe nu le veţi cunoaşte niciodată.

 ► Se împlinesc 23 de ani de la Revoluţia română din decembrie 1989. Are vîrsta la care, dacă vrea să se realizeze, ar cam trebui să plece din ţară.

 ► Se vehiculează înfiinţarea unui nou minister: Ministerul Marilor Proiecte, cu Dan Şova la cîrmă. Cred că atunci cînd a fost trimis să se reabiliteze la Muzeul Holocaustului de la Washington, Şova a tras chiulul. A dat o fugă să se documenteze la mormîntul lui Albert Speer.

Publicat în Cațavencii, nr. 50, 19-25 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint