Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Maica Ursia

Zoom Maica Ursia

Un oraș din nordul Rusiei a fost invadat de urși polari. Astea-s pericolele cînd ai o țară mare. Uneori te plictisești atît de tare încît începi să te invadezi singur. Chemați din nou presa cînd urșii învață să conducă tancuri.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a fost atacat de o pumă și a fost nevoit să omoare animalul cu mîinile goale. Dacă luăm în considerare faptul că trebuie să ai niște mîini goale destul de puternice ca să omori o pumă, iar singurul bărbat cu mîini atît de puternice pe care-l cunoaștem locuiește la Cluj, ce-a căutat Emil Boc în America?

Oamenii de știință avertizează că numărul insectelor se află în cădere liberă, lucru care amenință funcționarea tuturor ecosistemelor. Singurele insecte care sînt încă în siguranță sînt fluturii din stomac și viermii din Parlament.

Hipopotamii abandonați ai lui Pablo Escobar continuă să producă haos în Columbia, înmulțindu-se într-o veselie și hoinărind tot mai departe de casă. Unii se tem chiar c-ar putea s-ajungă la vecini, în Venezuela, și să pornească un război civil acolo, alimentat cu cocaină și arme de la americani. Nu degeaba se zice că hipopotamul e unul dintre cel mai periculoase animale din lume. De-asta e periculos, pentru că destabilizează țări.

Un comediant care obișnuiește să-l imite pe președintele Ucrainei e văzut ca favorit la următoarele alegeri prezidențiale. Bine că Gigi Becali n-a păcălit niciodată pe nimeni cu talentele lui de candidat, altfel n-am mai fi scăpat niciodată de președintele Bendeac.

Doi oameni de știință australieni susțin că albinele sînt mult mai deștepte decît credeam și pot rezolva chiar și operații matematice elementare. Super, nu era de ajuns că se copia la Bac cu căști microscopice ascunse în ureche, acum or să se trezească unii să trișeze cu stupul de albine pe masă.

Autoritățile locale din statul american Hawaii propun ca vîrsta minimă pentru a putea cumpăra țigări să fie fixată la 100 de ani. Să vezi acum ce-or să se înghesuie nepoții și strănepoții să-i cumpere bunicii țigări de Crăciun. “Haide, tataie, ia-mi și mie un carton de Kent! Ție nici nu-ți trebuie ca să-ți nenorocești sănătatea, ia uite, ai trăit pînă la 100 de ani, ce vrei mai mult?”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Coronavirusul, pseudonimul penibil al ciumei

  25 februarie 2020

  Arta a cochetat cu moartea la Carnavalul din Veneția pînă cînd măștile fascinante și grotești pe care turiștii și le-au tras fericiți pe meclă au fost înlocuite brusc cu o […]

 • Coronapirus

  25 februarie 2020

  Cel mai nou, puternic și neașteptat aliat al Opoziției e acum coronavirusul, care vine din Italia, pe vechiul drum al romanilor, să ia în stăpînire ce a mai rămas, după […]

 • Guberniul său

  25 februarie 2020

  „Poate dumneavoastră aveți treabă și noi vă reținem!“ Asta i-a spus un ziarist președintelui Iohannis luni, când acesta din urmă limitase numărul de întrebări pe care le puteau pune ziariștii […]

 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

Cele mai citite