Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mama bombelor e mereu gravidă

Zoom Mama bombelor e mereu gravidă

 

 

 • Statele Unite ale Americii au lansat în Afganistan cel mai mare dispozitiv explozibil non-nuclear din istorie. Potrivit descrierii, putem deduce c-a fost vorba de un telefon Samsung foarte mare.

 

 • Un bărbat din Dakota de Sud a fost amendat cu 120 de dolari pentru că-și plimba șarpele fără lesă. Că-ți plimbi șarpele fără zgardă mai e cum mai e, dar ce te faci dacă anaconda ta mănîncă un bivol de apă și te prind ăștia că n-ai strîns rahatul după el?

 

 • Poliția germană susține că bărbatul care a atacat autocarul echipei Borussia Dortmund ar putea fi afiliat ISIS. Ar fi groaznic să nu fie. Ar însemna că există nebuni pe lumea asta care atacă autocare fără absolut nici un motiv.

 

 • Locuitorii unui sătuc din centrul Angliei au organizat o petrecere în cinstea unei gropi pe care autoritățile nu reușesc să o astupe de aproape un an. O inițiativă drăguță și amuzantă, mai ales dacă ne gîndim că majoritatea gropilor din București se pregătesc pentru petrecerea de majorat.

 

 • Un băiețel de 8 ani din statul american Ohio susține a învățat să conducă de pe YouTube, după care le-a furat mașina părinților și a condus-o pînă la McDonald’s. E incredibil de ce sînt în stare copiii din ziua de azi ca să nu facă mișcare și să se îndoape cu fast-food.

 

 • De Ziua Pămîntului, NASA a scos spre “adopție”, în mod simbolic, mai multe regiuni geografice alese aleatoriu. Pentru a arăta că susține mișcarea, Vladimir Putin s-a declarat dispus să adopte Ucraina, Republica Moldova și Țările Baltice.

 

 • Un orășel din Austria a fost zguduit recent de furtul a peste un milion de albine. Să mai zică lumea că-n Austria curge numai lapte și miere pe străzi… După furtul ăsta se pare că nu mai curge decît lapte. Oricum, în cazul în care va fi prins, făptașul va fi băgat la stup.

 

 • Un designer de modă a creat un costum de iepuraș Playboy de ciocolată, care cîntărește aproximativ cinci kilograme. Fix asta-i mai trebuie Gabrielei Firea acum: alte idei imbecile care implică iepuri sau recorduri.

 

 • Cinci deținuți din America au construit în închisoare un computer din piese furate, pe care apoi l-au folosit ca să hackuiască rețeaua penitenciarului. Iată principala diferență dintre deținuții americani și cei români: deținuții români l-ar fi folosit ca să scrie o carte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • De ce începe să-mi fie mie rușine de sfînta nerușinare a altora

  19 iunie 2018

  Într-o vreme în care personajele lui Caragiale au evadat din proiect sfidînd legile metamorfozei, nu părem prea zguduiți că Mița Baston i-a luat locul lui Tipătescu, nici că Efimița nu […]

 • Klaus și uz de klaus

  19 iunie 2018

  Săptămîna trecută, un judecător al Curții Constituționale, Lăzăroiu, a fost amenințat. Sună îngrozitor, dar e exact așa cum sună. Consilierul prezidențial Tănăsescu și-a luat concediu și l-a atras în biroul […]

 • Isărescu și sclavii

  19 iunie 2018

  Când au apărut informații despre colaboratorul Manole, în presă a fost embargou ca pe vremea lui Gabriel Oprea. Există suspiciuni mai mult decât rezonabile că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a […]

 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]