Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mandat de reducere la absurd

Zoom Mandat de reducere la absurd

Întrebarea care-mi vine în minte e: de ce a fost percheziționată Angi Șerban?

E luată la secția de Poliție pentru o postare pe Facebook în care, zice Poliția, instiga la cockteil.

Dar de ce e percheziționată?

Să nu dețină și alte instigări în chiloți?

L-am văzut pe domnul șef al Poliției, Benone și încă două nume, o figură tristă și încrâncenată, care se justifica mândru că e închis la toți nasturii absurdului. Era înconjurat de câțiva colegi și, cel mai probabil, de o atmosferă irespirabilă.

Angi Șerban, nici ea neînțelegând mare lucru din țara în care activează, a zis că a fost adusă la Poliție pentru că e activistă anticorupție. Când își mai revine din acest șoc, să-i spună cineva doamnei că anticorupție nu mai e  de mult, din simplul motiv că nu mai există nici corupție. Unde a fost în ultimii trei ani? Altele sunt acum predicatele puternice, altele sunt poveștile pe care trebuie să ni le citim între noi.

Dincolo de toate, însă, rămâne gustul amar al celor care ne trag la răspundere pentru că îndrăznim să ne mai mirăm de câte o imbecilitate.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Bre nașule, se stie ca inversunatii activisti isi asuma cate un deranj de genul asta, atata vreme cat curge banul de la angajator. Risc ocupational se cheama, iar dolofana asta isterica a semnat si a luat la cunostinta. Daca acu grohaie, inseamna ca sunt intarzieiri la plata. Altfel nu se explica. Nu-i mare necazul, e tanara, poseda carcasa forte, poate zbiera si pt. altii. Contra cost, evident, ca doar cauzele conjucturale nu se zbiara pe gratis.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint