Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mănînci, calule troian, ovăz?

Zoom Mănînci, calule troian, ovăz?

Firesc ar fi fost ca în momentul în care Băsescu a pus piciorul pe scara avionului de Oslo, să țîșnesc la o televiziune locală și să strig: Dictatorul a fugit! Dumnezeu și-a întors fața apolitică înspre USL!

Am ezitat fiindcă nu mi s-au plătit încă drepturile de autor din decembrie ‘89.

Baștanii bruxellezi, miluiți pentru ideea de reconciliere, au făcut-o oricum de oaie poftindu-l pe ăl mai mare producător de neliniște și dezbinare din estul Europei la decernarea premiului Nobel pentru pace. E ca și cum un maidanez bucureștean ar fi invitat să-și ridice lăbuța din spate la rădăcina bradului de Crăciun din curtea Comitetului Nobel norvegian.

Cu mîinile pătate de sîngele propriului partid, paricidosul marinar se mai face vinovat și de criminala scufundare în cazanul cu aghiasmă al politichiei lui Dan Diaconescu, pe care, după ce l-a mozolit îndelung la OTV, l-a aruncat cu cătușe cu tot în brațele electoratului lăcrămos.

Spre deosebire de nea Nicu, care nu voia să răspundă decît în fața Marii Adunări Naționale, Băsescu nu cred că are chef să dea nas în nas cu pușcăriabilii din Parlamentul României cărora el însuși le-a făcut pîrtia ușoară.

În ultimii ani, președintele Băsescu a construit cu inconștiență un uriaș cal troian, pe care l-a uitat, la beție, în curtea USL-ului. Din burta calului nu vor ieși oștenii săi înarmați pînă în dinți, ci fomiștii societății de consum, care se vor agăța cu disperare și drag de gîtul lui Ponta și al lui Crin Antonescu.

Aidoma țăranilor pe care iarna asta i-a prins cu hambarele goale, dar cu ogrăzile doldora de animale cu pene și păr, care gîgîie, măcăne, guiță și mugesc pe burta goală și pe care ori le vor sacrifica, ori le vor vinde pe nimic, useliștii, în curtea cărora s-au adunat toate orătăniile acestei nații, nu știu cum o vor scoate la capăt cu boabele pînă la primăvară, cînd vor înflori urzicile, ștevia și scutierii.

1 comentariu

  1. #1

    el nu abdica ,la o adica…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint