Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Marcel Ciolacu (președintele Camerei Deputaților): „Vom vedea mai departe cum putem să participăm fiecare la această mascaradă.”

Zoom Marcel Ciolacu (președintele Camerei Deputaților): „Vom vedea mai departe cum putem să participăm fiecare la această mascaradă.”

CATEGORIA DIACONU LEONIDA
Mircea Diaconu (candidat la președinție): „Întîi am pășit eu și m-am ofertat pe treptele Ateneului și a doua zi m-au sunat. Tăriceanu m-a sunat întîi. […] În seara aia am stat pe afară mai mult, pe un scaun, și am reprocesat toate lucrurile astea.”

„Omul suportă cel mai greu prea-răul și mai ales prea-binele. […] Prea-binele de care vorbesc e traversat de mine de multă vreme.”

CATEGORIA MIȘTOCĂRIE DE CENZURĂ
Marcel Ciolacu (președintele Camerei Deputaților): „Vom vedea mai departe cum putem să participăm fiecare la această mascaradă.”

CATEGORIA AGRAMEA CULPA
Viorica Dăncilă (președinte PSD): „Am avut rezultate, nu performanță.”

CATEGORIA CODUL MANEVRELOR ELEFANTE
Klaus Iohannis (președintele României): „Dacă tot ne-am uitat la film video, pe cei doi elefanți de la început i-am alungat.”

1 comentariu

  1. #1

    Ciolacu…ciolac pe pupaza!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint