Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Marcel, un destin între pufuleți și păcănele

Zoom Marcel, un destin între pufuleți și păcănele

Voi ce ziceți, Ciolacu o să scoată PCNLL în afara orașelor sau PNL în afara guvernării?

Ministerul Mediului vede de 110 ori mai puține păduri tăiate decât Inventarul Forestier Național. Asta e faza cu „bârna din ochi“. Ăștia au o întreagă pădure.

Șeful misiunii FMI în România: Măsurile fiscale ale Guvernului Ciolacu sunt „un pas în direcția bună, dar mai este mult de făcut“. Asta ne trebuia lângă groparii ăștia, un domn de la pompe funebre.

Noul drog Alpha-PHiP la 10 lei face ravagii. Experţii spun că nu au tratamente pentru efectele asupra sănătăţii. La 10 lei, singura problemă va fi că nu „se ajunge“ la toată lumea.Iar singura chestie bună la acest drog, dacă poate fi așa ceva, este că cei care consumă sunt ușor de prins, mișcându-se ca niște zombi.

Cătălin Predoiu: „La Ministerul de Interne parcă aș fi la Netflix, într-un serial în care fiecare zi înseamnă un nou episod“. Păi, normal, că acolo nu stați pe Tetris, v-ați șmecherit, băgați seriale.

La testele PISA, țara noastră a acumulat 428 de puncte și ocupă locul 55 în lume și locul 26 în UE, din 27 de state membre. Depășim Bulgaria, bineînțeles. Cu alte cuvinte, după zece ani de Românie educată la Cotroceni, suntem acolo unde eram pe vremea lui Mircea cel Bătrân. Mă rog, cred că suntem ceva mai rău, pentru că Mircea cel Bătrân aloca mai mulți bani Educației.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint