Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Marea relansare a bazinelor de înot din comunele patriei

Zoom Marea relansare a bazinelor de înot din comunele patriei

Gata, dom’le, fugiți de pe la ferestre, că se relansează economia patriei. Dar știți ce, așa o relansează ăștia, de plînge Nuți Udrea de invidie, nu alta. S-a pus Compania Națională de Investiții pe treabă de, vorba aia, duduie tot. Și a început taman de acolo de unde contează cu adevărat, de la ce ne lipsea: niște bazine de înot prin comunele patriei. Păi, vine vara, nu?

Uite, spre exemplu, în urmă cu cîteva zile, Compania asta Națională a semnat două contracte, identice, pentru construcția a două bazine, unul în comuna Sîndominic din județul Harghita și un altul în Vulcan, județul Hunedoara. Băi, bazine de înot „didactice”, mă, să scoatem viitorii campioni olimpici. Și uite așa, dintr-un foc, aproape 17 milioane de lei au fost atribuiți pe data de 7 mai aceleiași firme, Con A SRL din Sibiu, care a cîștigat ambele contracte. Iar firma asta este una destul de cunoscută în piață, nicidecum la prima aventură în segmentul banilor publici, fiind patronată de unul dintre cei mai mari milionari ai Sibiului, Mircea Bulboacă.

Ceea ce trebuie însă apreciat aici e modul în care CNI, instituție din subordinea lui Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, a înțeles să apese accelerația relansării economiei. Că așa se face, asta era o chestiune de urgență chiar, bazine de înot la Sîndominic și Vulcan. Și cine știe cîte alte astfel de investiții mai sînt în proiectele de relansare, de, vorba aia, o să putem traversa țara înot mai repede decît la volan, pe autostradă.

1 comentariu

  1. #1

    Dar niste terenuri de fotbal in panta nu ar trebui?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale