Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Margherita din Clejani (concurentă): “Erau foarte mulți oameni care doar se uitau la noi și nu ne băgau în seamă.”

Zoom Margherita din Clejani (concurentă): “Erau foarte mulți oameni care doar se uitau la noi și nu ne băgau în seamă.”

Gen Salam de Sibiu la H7

Florin Dumitrescu (bucătar în franceză): “Deja se aseamănă cu un joc de șah, fiecare mutare pe care o faci, cu pionii pe care îi ai… este foarte importantă.” (Antena 1, 12 noiembrie)

De-a lungul vremii, s-au lansat foarte multe clișee despre șah. Viața e ca un joc de șah. Războiul e ca un joc de șah. Afacerile sînt ca un joc de șah. Dar deja se exagerează. Dacă pînă și o emisiune în care lumea învață să transforme pilaful în “risotto” și să aranjeze “dish-uri” a ajuns ca un joc de șah, atunci poate c-a venit timpul să facem un pas în spate, să punem batista pe nebun și să recunoaștem că habar n-avem să jucăm șah.

 

Gen Pe-afară-i vopsit Gerardul, înăuntru leopardul

Andreea Berecleanu (atentă la detalii): “Pe Gerard Butler l-am cunoscut acum cîțiva ani la Cannes. S-a întîmplat să stea la masa noastră, a celor cîțiva jurnaliști români prezenți la un eveniment caritabil. Cum sînt atentă la detalii și le observ dintr-o privire, în timp ce mi-a întins mîna ca să facem cunoștință, i-am privit degetele, apoi ochii, apoi i-am auzit replica.” (Instagram, 10 noiembrie)

Vezi, Andreea? Exact din cauza căcaturilor de genul ăsta au românii renumele pe care-l au peste hotare. De ce nu puteai să fii și tu un om normal și să-i răspunzi la salut ca un om normal, în loc să te holbezi la degetele lui, să-l privești fix și să faci o scenă? Nici nu-i de mirare că după aia i-ai auzit replica. Replica a fost: “Dă-mi drumul la mînă, cucoană, te uiți la ea de zece minute”.

 

Gen Stil ostil

Oana Zăvoranu (creator de stil OANA ZĂVORANU): “Vă mulțumesc, pentru că zilnic primesc sute de mesaje, în care mă rugați să mă apuc de făcut haine, pe românește, «ÎN STILUL OANA ZĂVORANU». Inconfundabil și Unic! M-am hotărît ca, de la anu’, să vă fac pe plac. Am făcut niște schițe, EU, SINGURĂ, că doar asta înseamnă să faci TU HAINE. (…) SCHIȚELE , IDEILE, TREND-UL, ELEMENTELE DISTINCTIVE CARE TE FACE DIFERIT ȘI UNIC, CONCEPTUL ȘI MATERIALELE, OBLIGATORIU TREBUIE SĂ ÎȚI APARȚINĂ! HELOOOOOO?? De aia p**ea le poartă, vreo obositură de sulemeneală, aka cică creație de-a lor, că sînt și chinuite și mușcate rău de talent, nebunele de ele.” (Libertatea, 8 noiembrie)

Adevărul e că era și timpul ca Oana să-și creeze propriul label de haine. A purtat suficient de mult cămășile albe cu mîneci lungi făcute de alții. A venit momentul să le poarte și alții pe ale ei.

 

Gen Fete vesele și drăguțe

Margherita din Clejani (concurentă): “La Asia Express, cu autostopul a fost tragic, pentru că nu am avut noroc. Ne ignora toată lumea. Noi ne așteptam ca, fiind două fete tinere, drăguțe și vesele, să ne ducă oricine… oriunde aveam nevoie. Dar nu a fost deloc așa. Erau foarte mulți oameni care doar se uitau la noi și nu ne băgau în seamă.” (Libertatea, 7 noiembrie)

Cam asta e principala problemă cînd toată viața te antrenezi să agăți un băiat cu Porsche. Cînd nimerești într-o țară unde nimeni nu-și permite un Porsche, mergi pe jos. Dar măcar o faci ca o fată tînără, drăguță, veselă și cu silicoane.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O, ce veste minunate!

  11 decembrie 2018

  Ultraliberalul Macron s-a comportat ca un peștișor de acvariu dispus să facă ordine în ocean. Adică să-i scutească pe marii rechini de taxa pe pradă și să le mărească guvizilor […]

 • Manu militari

  11 decembrie 2018

  Un grup organizat de generali SRI înfășurat, ca un fular de postav, în jurul președintelui Iohannis, la Alba Iulia. O imagine-stigmat, rămasă pe umărul Centenarului, în lipsă de altceva mai […]

 • Cel mai lent din curtea școlii

  11 decembrie 2018

  În decembrie 2015, Klaus Iohannis era pe val. Sărbătorea un an de la preluarea mandatului prezidențial și reușise să scape de guvernul PSD condus de Ponta, instalând un guvern tehnocrat. […]

 • În mahalalele istoriei

  4 decembrie 2018

  În vreme ce stafia miliardarului Soros stă cu ochii pe fostele țări socialiste ca nu cumva guvernanții să bage nechezol în rația noastră de libertate, Karl Marx și-a scos și […]

 • Cîinii de pază ai Securității

  4 decembrie 2018

  Samsarul agrar Adrian Rădulescu, valetul moșierului de la Nana și fost parlamentar PDL, a recunoscut controlul serviciilor asupra listelor de candidați. “Nu l-am adus noi, l-au adus Serviciile și ni […]

romania100