Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Marian, Mina lungă cu care mută Bădălău bugetele

Zoom Marian, Mina lungă cu care mută Bădălău bugetele

Consiliul Județan Giurgiu decide, dacă tot e vreme bună afară, că e cazul să repare niște drumuri. Așa, de la Adunații Copăceni și pînă la Mihăilești, trecînd prin Vlașca și Popești. Că tot aveau acolo niște bănuți, vreo 17 milioane de lei, care trebuiau cheltuiți. Și, bineînțeles, se organizează o licitație publică, pe data de 17 februarie. Dintre cele opt firme care se înscriu la licitație este aleasă SC Kirilic Group SRL, o firmă cu ștate vechi în zonă. O preferată a administrației PSD, s-ar putea zice.

Acum, Marian Mina, șeful CJ Giurgiu, este un băiat din gașca lui Niculae Bădălău, chestie pe care nu mai trebuie să o explicăm. Bine, hai, fie, oamenii-s chiar rude, în sensul în care Bădălău e nașul lui Mina. Firma cu pricina, Kirilic asta, e deținută de familia Cusa. Adică de Paula Cusa, soția lui George Cusa. Iar George ăsta e finul fiului lui Niculae Bădălău. Iar fata lui Niculae Bădălău, Sabina, e nașa fiicei cuplului Cusa. Băi, știm, e complicat, s-au înrudit ăștia de-au făcut nod în papură, jur. Ah, și ar mai fi și chestia că socrul Paulei – patroana firmei Kirilic, adică tatăl lui George, pe care-l cheamă Gheorghe – mda, fix așa – este finul lui Cătălin Voicu, fix acel Cătălin Voicu. Și, desigur, am mai putea merge așa încă vreo două pagini, cu rude, fini, cuscri și ce-or mai fi ei, toți prin Parlament, șefi prin instituții publice și așa mai departe. Vorba aia, ce se naște din partid, fonduri publice mănîncă. Ei, acum înțelegeți de ce are să iasă drumul ăla de la Adunații Copăceni și pînă la Mihăilești extra-bine? Păi, se lucrează în familie, normal. Și, dacă te gîndești la cîte guri sînt de hrănit în clanul ăsta, alea 17 milioane nu le ajung nici de un chef mai serios.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale