Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Marian Vanghelie (fost primare): “A prins-o Oana şi cu sticla de vin la pat”

Zoom Marian Vanghelie (fost primare): “A prins-o Oana şi cu sticla de vin la pat”

Gen Stela și Parșivel

Stela Popescu (stră-actriță): „Eu nu mi-am dorit copii, cred că de teama de durere. Şi acum îmi este teamă. M-a muşcat la cinci ani un păianjăn veninos şi am fost operată pe viu şi d-asta. (…) Acum am strănepot şi este fantastică senzaţia”. (Click, 21 mai)

Să asociezi durerile facerii cu o mușcătură de păianjen veninos. Ce comparație de bun gust. Noroc că doamna Stela Popescu are acces permanent la analgezicele farmaciei Catena, altfel sigur sute de mii de mame care au născut natural ar fi bucuroase să-i confirme teama de durere pe viu.

 

Gen doamna Năstase

Brigitte Sfăt (sac de botox): “Astazi, îmi faceam manichiura la un open nails bar și observ două cupluri draguțe, care s-au oprit cîteva minute la doi metri de mine. Cînd iubiții erau cu spatele la mine, cele doua m-au privit, cu acea privire de bătălie, cu care vrei să intimidezi pe cineva… Ce se intamplă??! Ce v-am făcut, fetelor?! Cred că aveți nevoie de mult mai multa ÎNCREDERE în voi. Hai, ca nu e așa greu!”(Libertatea, 21 mai)

Ca să clarificăm situația, probabil bietele femei și-au dat coate între ele după care au arătat-o cu degetul și-au fugit speriate strigînd “diavol grotesc”. Dar nu de teamă că o să le fure bărbații, ci de teamă că arătarea cu un zilion de operații estetice o să le atace și o să le mănînce.

 

Gen alcool edilic

Marian Vanghelie (fost primare): “Cu primele două bone nu am avut probleme, dar cu aceasta, a treia, au fost tot felul de probleme. A prins-o Oana şi cu sticla de vin la pat”. (Libertatea, 20 mai)

Vă dați seama cît de tare a ajuns Marian Vanghelie să chinuie limba română dacă pînă și bonele filipineze s-au apucat de băut ca scape de durere.

 

Gen Aura Urziceanu Color

Gabriela Cristea (paranormală): „Nu am ajuns la performanţa de a vedea aura color astfel încât să interpretez starea psihică şi fizică a celui pe care îl am în faţă. Ce-i drept, nici nu m-a preocupat foarte tare acest aspect.” (Libertatea, 20 mai)

Să nu uităm vremurile crunte de dinainte de ’89 cînd majoritatea familiilor nu-și puteau permite nici măcar o aură alb-negru, d-apăi o aură color.

 

Gen camera de luat vedenii

Monica Tatoiu (talkshow): ”În casă am peste tot camere de supraveghere. Doar în baie nu am. În 1988 mi-am pus camere de supraveghere. Noi și când mergem la culcare punem sistemul de alarmă. Trebuia să botez și nu găseam hainele de botez. Și m-am uitat pe camerele de supraveghere și am văzut că soțul meu a confundat sacul de gunoi cu cel în care erau hainele și le-a aruncat. Este foarte bine să ai camere de supraveghere în casă. Să le ai și să nu știe nimeni, mai ales dacă ai un copil de 15-17 ani. Așa vezi cu cine vine acasă, ce face, ce prieteni are, ce fumează” (Antena Starz, 21 mai)

Asta ar explica într-un fel de ce e doamna Tatoiu atît de obsedată să apară pe cameră. Ce nu se explică e de ce nu se rezumă la camerele de la dînsa de acasă. Ar putea să-și monteze propriile emisiuni de impact major fără ca nimeni să sufere.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Corectie: MAREAN Vanghelie !! Zis si Spaima Abecedarului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]

 • Ieșirea din rând a Dichisitului

  28 iulie 2020

  Rareș Bogdan credea, nu cu multă vreme în urmă, că PNL se învârte în jurul prețioasei sale persoane așa cum flaorea-soarelui se orientează după astrul zilei, iar muștele roiesc în […]

 • Nelu Pușcărie

  21 iulie 2020

  Starul de televiziune Nelu Tătaru s-a înduioșat de sine însuși și a lăcrimat în timpul unui interviu, amintindu-și cum îi dădea bunicuța lapte cu caimac cînd era de-o șchioapă. De […]

 • Unde-s pistoalele, unde-s spitalele?

  21 iulie 2020

  Pandemia, pe care doctorul Streinu-Cercel ne-o înfățișa în aprilie ca pe un dromader, s-a dovedit a fi, iată, o cămilă cu două cocoașe. Potrivit OMS, a treia cocoașă e așteptată […]