Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mariana Pfeiffer (fosta doamnă Reghecampf): „Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam”

Zoom Mariana Pfeiffer (fosta doamnă Reghecampf): „Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam”

Gen Ave doamna Maria

Dorian Popa (bărbat cu fațete dentare): “Eu visez ca în această casă a mea de la Domnești să am o doamnă pe care să o cheme doamna Lenuța, doamna Maria, care doamnă să fie cu noi de dimineață pînă seara la 18-19, sau cît dorește dînsa. Să ne gătească, să aibă grijă de noi. Nu vreau filipinezisme, chinezisme, eu vreau o doamnă autentică românească, care vrea să muncească. Vrem și noi o ciorbică, o mîncărică de cartofi, ordine și curățenie.” (Libertatea, 10 octombrie)

Și uite, pentru minuni din astea domestice ajung românii să se ducă la vrăjitoare sau la Sfînta Parascheva. Ca să le scoată în cale sufletul-pereche, pe nume Mioara, Vetuța sau Luminița, și să bage și ei la abdomen o plăcere trupească de pui sau de porc, că destul am suferit fără.

 

Gen Reghele sexului

Mariana Pfeiffer (fosta doamnă Reghecampf): „Într-o seară, Laurențiu m-a mîngîiat pe picior și bineînțeles că s-au întîmplat mai multe între noi. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (…) Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam.” (Libertatea, 15 octombrie)

Nu putem decît să ne imaginăm ce performanțe sexuale ar putea atinge Reghecampf dacă i se pun la dispoziție spații mai adecvate. De exemplu o spălătorie, o uscătorie sau o magazie în care se afumă cîrnați. Probabil fierul ăla de călcat ar fi umilit.

 

Gen Zona Vancea

Roxana Vancea (fitnessistă): „Cred că o să am copii frumoşi, dacă o să am cu iubitul meu. Nu-mi doresc copii, nu încă. Lucrez foarte mult la abdomenul meu şi chiar îmi place cum arată. Nu aş strica abdomenul pentru un copil, niciodată.” (Libertatea, 12 octombrie)

Din fericire, Fecioara Maria nu s-a gîndit niciodată că o naștere ar putea să-i strice programul la sală, altfel religia pe care o cunoaștem și o îndrăgim cu toții ar fi arătat cu totul altfel.

 

Gen Monumente arhitectonice

Saveta Bogdan (cîntăreață foarte populară): “Da, am primit o fotografie indecentă cu Marcel Toader. Nu, nu, e coloana infinitului. Cine mi-a dat-o, mi-a dat-o cu număr ascuns. Nu cred că mi-a dat-o el.” (Libertatea, 14 septembrie)

Dacă Saveta Bogdan a primit o poză indecentă cu Marcel Toader înseamnă că oricare dintre noi, în orice clipă, poate primi o poză indecentă cu Marcel Toader și nu putem să facem nimic ca să ne păzim. Uite un gînd care ar trebui să vă înfioare mai rău decît ciocnirea cu un asteroid.

 

Gen Universul instalațiilor

Oana Zăvoranu (are vibe-uri bune): „Nu este o clinică de beauty. Eu am vrut să fac o clinică care să vizeze strict sănătatea omului. (…) Am vibe-uri bune. În momentul în care faci bine unor oameni, iar oamenii ăia pleacă cu gînduri bune, îți transmite și ție. Sînt mesaje bune transmise în Univers care se întorc la tine.” (Libertatea, 10 octombrie)

Vine un moment în viața oricărui pacient în care începe să se întrebe dacă nu cumva e mai ieftin să-și facă propria clinică de tratament. Oana Zăvoranu a ajuns în acel punct. Felicitări, Oana!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Ce ne facem noi, țiganii, dacă vin americanii 

  25 iunie 2019

  Dacă pe vremuri românii se dedulceau cu lucrurile refuzate la export, pentru care, în fața magazinelor, se dădeau adevărate lupte de stradă, iacătă am trăit să vedem și o situație […]

 • A fost sau n-a fost?

  25 iunie 2019

  Ca întotdeauna la alegeri, și pe 26 mai s-au furat voturi. Cîte? Niciodată nu vom ști. De fapt, niciodată n-am știut cîtă democrație se falsifică la urne. Numărul buletinelor falsificate […]

 • Nimic cu nimic / Primul nimic

  25 iunie 2019

  Ne aflăm, acum, la președintele cu numărul 5 din scurta istorie a republicii române. Primul președinte a fost Nicolae Ceaușescu, din 1974 până în 1989. Practic, pe vremea lui s-a […]

 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

bt