Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mariana Pfeiffer (fosta doamnă Reghecampf): „Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam”

Zoom Mariana Pfeiffer (fosta doamnă Reghecampf): „Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam”

Gen Ave doamna Maria

Dorian Popa (bărbat cu fațete dentare): “Eu visez ca în această casă a mea de la Domnești să am o doamnă pe care să o cheme doamna Lenuța, doamna Maria, care doamnă să fie cu noi de dimineață pînă seara la 18-19, sau cît dorește dînsa. Să ne gătească, să aibă grijă de noi. Nu vreau filipinezisme, chinezisme, eu vreau o doamnă autentică românească, care vrea să muncească. Vrem și noi o ciorbică, o mîncărică de cartofi, ordine și curățenie.” (Libertatea, 10 octombrie)

Și uite, pentru minuni din astea domestice ajung românii să se ducă la vrăjitoare sau la Sfînta Parascheva. Ca să le scoată în cale sufletul-pereche, pe nume Mioara, Vetuța sau Luminița, și să bage și ei la abdomen o plăcere trupească de pui sau de porc, că destul am suferit fără.

 

Gen Reghele sexului

Mariana Pfeiffer (fosta doamnă Reghecampf): „Într-o seară, Laurențiu m-a mîngîiat pe picior și bineînțeles că s-au întîmplat mai multe între noi. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (…) Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam.” (Libertatea, 15 octombrie)

Nu putem decît să ne imaginăm ce performanțe sexuale ar putea atinge Reghecampf dacă i se pun la dispoziție spații mai adecvate. De exemplu o spălătorie, o uscătorie sau o magazie în care se afumă cîrnați. Probabil fierul ăla de călcat ar fi umilit.

 

Gen Zona Vancea

Roxana Vancea (fitnessistă): „Cred că o să am copii frumoşi, dacă o să am cu iubitul meu. Nu-mi doresc copii, nu încă. Lucrez foarte mult la abdomenul meu şi chiar îmi place cum arată. Nu aş strica abdomenul pentru un copil, niciodată.” (Libertatea, 12 octombrie)

Din fericire, Fecioara Maria nu s-a gîndit niciodată că o naștere ar putea să-i strice programul la sală, altfel religia pe care o cunoaștem și o îndrăgim cu toții ar fi arătat cu totul altfel.

 

Gen Monumente arhitectonice

Saveta Bogdan (cîntăreață foarte populară): “Da, am primit o fotografie indecentă cu Marcel Toader. Nu, nu, e coloana infinitului. Cine mi-a dat-o, mi-a dat-o cu număr ascuns. Nu cred că mi-a dat-o el.” (Libertatea, 14 septembrie)

Dacă Saveta Bogdan a primit o poză indecentă cu Marcel Toader înseamnă că oricare dintre noi, în orice clipă, poate primi o poză indecentă cu Marcel Toader și nu putem să facem nimic ca să ne păzim. Uite un gînd care ar trebui să vă înfioare mai rău decît ciocnirea cu un asteroid.

 

Gen Universul instalațiilor

Oana Zăvoranu (are vibe-uri bune): „Nu este o clinică de beauty. Eu am vrut să fac o clinică care să vizeze strict sănătatea omului. (…) Am vibe-uri bune. În momentul în care faci bine unor oameni, iar oamenii ăia pleacă cu gînduri bune, îți transmite și ție. Sînt mesaje bune transmise în Univers care se întorc la tine.” (Libertatea, 10 octombrie)

Vine un moment în viața oricărui pacient în care începe să se întrebe dacă nu cumva e mai ieftin să-și facă propria clinică de tratament. Oana Zăvoranu a ajuns în acel punct. Felicitări, Oana!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]