Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mașină cu coarne de ren, devorată în trafic de o mașină cu labe de urs

Zoom Mașină cu coarne de ren, devorată în trafic de o mașină cu labe de urs

Natura poate fi frumoasă, dar și necruțătoare. Asta e lecția pe care au primit-o mai mulți participanți la trafic de pe Șoseaua Andronache, vineri seară, în momentul în care o mașină cu coarne de ren a fost atacată în mod violent de o mașină cu labe de urs și apoi devorată cu sălbăticie, chiar pe marginea drumului. “Deci Peugeot-ul roșu cu coarne de ren și numere de Constanța n-a avut nici o șansă”, povestește unul din martorii oculari. “Volvo-ul negru cu labe de urs a venit din spate, din direcția în care bătea vîntul, și s-a năpustit direct la beregată. Pînă să poată cineva să facă ceva, dispăruse deja jumate în Volvo. Așa se-ntîmplă mereu aici, lîngă apă. Mașinile cu coarne de ren vin să se adape, iar mașinile cu labe de urs se ascund în boscheți și sar pe ele să le halească.”

Vă reamintim că acesta nu este primul incident violent în care a fost implicată o mașină cu coarne de ren. La începutul săptămînii, două mașini cu coarne de ren s-au încîrligat în coarne în rondul de la Universitate, iar acum două zile, vînătorii au trebuit să-i curme suferințele unei mașini cu coarne de ren care-și fracturase o roată.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale