Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Măsuri de siguranță: Pe lîngă mască,vom fi obligați să purtăm și prosop la brîu, ca Marica

Zoom Măsuri de siguranță: Pe lîngă mască,vom fi obligați să purtăm și prosop la brîu, ca Marica

Chiar dacă, după 15 mai, România va intra într-un proces de relaxare treptată a stării de urgență, asta nu înseamnă că vom reveni prea curînd la viața de dinainte. Astfel, Raed Arafat a declarat zilele trecute,pentru îndrăgita publicație Universul hotelier Cluj, că Guvernul se gîndește să introducă obligativitatea purtării prosopului în jurul brîului, exact ca Ciprian Marica. „Oamenii trebuie să înțeleagă că e pentru propria lor siguranță”, spune Arafat. „E o măsură de igienă elementară. Vrem să ieșim afară să ducem gunoiul, ne tragem o mască pe față și ne încingem la brîu cu un prosop alb. Ne ducem la serviciu, iarăși, mască și prosop la brîu ca să ne protejăm colegii și, mai ales, colegele măritate. În mijloacele de transport în comun, mare grijă să avem un prosop pe noi și să nu ne atingem părțile vitale ale corpului. Poate vine controlul, poate ne vine să coborîm la prima, poate se închide ușa după noi și rămînem blocați afară. Trebuie să fim pregătiți din start pentru orice situație dacă vrem să ne simțim bine.”

Inițiator al modei și model de protecție pentru mulți, fostul atacant al Naționalei Ciprian Marica s-a arătat încîntat să devină ambasador al purtatului de prosop. „Ai, n-ai prosop, important e să tragi la poartă”, a declarat îndrăgitul marcator.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Se naște o întrebare, între generații: Marica este marcator mai mare decât Ilie Dumitrescu? Cine poate ști? Se spune ca talentul cel mai mare îl avea Prunea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale