Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mătușile unui antipatic

Zoom Mătușile unui antipatic

Mătușile lui Codrin Ștefănescu sunt “doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate”, a zis Liviu Dragnea. Și-l cred, cu mare durere, gândindu-mă la rușinea pe care o simt doamnele cu pricina văzându-și nepotul în acțiune.

Mătușile lui Codrin Ștefănescu merită să intre în istorie. Nu știm cât de stilată era Mătușa Tamara, știm doar cât de arogant era nepotul ei.

Oricum, mare agerime politică din partea lui Dragnea să dea un exemplu care să-l conțină pe Codrin Ștefănescu – probabil un individ la fel de antipatic pentru pesediști ca Iohannis.

Nu știm cât de stilată e mama lui Marian Oprișan. Dar are bani, asta știm. Tocmai și-a cumpărat o mașină de 120.000 de euro pe care i-o mai dă și fiului ei să se plimbe prin județ.

Atipice rude, oricum, pentru un pesedist, are Codrin Ștefănescu. Să nu dețină și ele niște milioane puse deoparte ca să-și ajute nepotul chel? Nedemne mătuși pentru un pesedist, niște rușini, ce s-o mai lungim.

Dar de ce nu a ales Dragnea să povestească despre fiul său? De ce să-ți deprimi alegătorii cu povești triste, cu două mătuși pregătite, educate, rasate, care, în sfârșit, după ani și ani, au bani de restaurant, când poți să dai lumii povestea de succes a propriului fiu – un băiat care se împrumuta pentru totdeauna de la Tel Drum, care are firmă de porci, echipă de fotbal și care nu mănâncă la un restaurant până nu-l cumpără cu totul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole