Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

McFoamete

Zoom McFoamete

Autoritățile ruse au inaugurat lanțul de fast-food-uri care va înlocui McDonald’s și au scos pe piață noua Lada, o mașină cu motor Euro 2, care vine fără airbag-uri, centuri pretensionate sau casetofon. Se pare că rușii au primit noutățile cu mare entuziasm, mai ales că mulți dintre ei își doreau de mult să se întoarcă în anii ’60.

Un avion de mici dimensiuni a decolat din Lituania, a pus în alertă avioanele de vînătoare din Polonia, Ungaria și România și a aterizat în cele din urmă în Bulgaria, lîngă Tîrgoviște. O posibilă ipoteză e că dictatorul a vrut să fugă la Tîrgoviște, o altă ipoteză e că cineva a vrut să vadă cît durează să urci niște avioane pe cer în patru țări NATO.

Păpuși de paie cu Vladimir Putin au început să apară bătute în cuie de copaci sacri, în Japonia. Sigur e un semn bun, înseamnă că japonezii îi transmit gînduri bune și mult bukkake.

Un rapper din Statele Unite care cînta despre jefuit bancomate a fost prins jefuind un bancomat. Avînd în vedere cît de mare a ajuns inflația, nu-i exclus ca multe bancomate să încerce să ne fure portofelele, cu un dres de damă pe cap.

Două persoane au fost salvate după ce au căzut în rezervorul cu ciocolată la o fabrică M&M. Autoritățile au declarat că, în ciuda accidentului, interiorul lor e în continuare crocant și delicios.

Un pescar a găsit o jucărie sexuală de peste 40 de centimetri într-un somn pe care l-a prins. Nici somnii nu mai sînt ce erau odată. Pe vremuri aveau frică de Dumnezeu și mergeau la biserică să se spovedească, nu puneau gura pe toate porcăriile.

Un pod din Mexic s-a prăbușit imediat după inaugurare. Mai bine și mai cinstit așa decît ca în județul Neamț, unde au vrut să sporească suspansul cîteva luni.

Nsami Mighty Birds, o echipă de liga a patra din Africa de Sud, și-a înscris 41 de goluri în propria poartă la un meci și va fi dată afară din campionat. Aviz echipei naționale de fotbal a României: dacă sperați să prindeți măcar un loc în divizia a patra sud-africană, aflați că e concurență mare.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale