Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Meme Stoica îi amenință pe steliști cu "Gazeta de perete"

Zoom Meme Stoica îi amenință pe steliști cu "Gazeta de perete"

 ► Mihai Stoica, premiantul anului trecut în ancheta rubricii, a început 2013 în forţă: a anunţat că o să publice pe site-ul oficial al clubului „Lista ruşinii“ cu suporterii care şi-au rezervat bilete pentru partida Ajax-Steaua, dar nu se vor prezenta la casele de bilete de la Amsterdam Arena să le achiziţioneze. Cum ar veni, dacă un om are o problemă şi nu mai poate veni la meci va fi pus la colţ şi luat la mişto pe site. Genul ăsta de constrîngere are origini comuniste: pe vremea aia, tovarăşii erau criticaţi la „Gazeta de perete“, corespondentul site-ului de Internet al epocii. La cît e de pornit MM pe disciplinat suporteri, n-ar fi mare mirare dacă vinovaţii şi-ar găsi numele afişat lîngă lista cu restanţierii la întreţinere de pe casa scării.

 ► Nebuloasa de la Dinamo continuă şi după sfîrşitul lumii de la finalul lui 2012: Negoiţă şi Badea se ceartă non-stop care să stea pe locul de la geam, Dorinel Munteanu a lăsat proiectul pe care îl schiţase în urmă cu o lună în „Groapă“ şi a plecat să-l facă în altă parte, proaspăt numitul antrenor Cornel Ţălnar nu ştie dacă, în condiţiile în care jucătorii sînt plătiţi în voucher-e la Computerland şi bonuri de masă, va mai avea echipă cînd va începe returul, iar de pe margine, dinamovişti din diverse generaţii (Lucescu, Dinu, Lupu, Torje) chibiţează disputa acţionarilor, alăturîndu-se unei tabere sau alteia. Soluţia de ieşire din acest impas e simplă, ca la orice gogoşerie la care asociaţii se ceartă pe banii de făină: unul dintre ei trebuie să plece şi să vîndă gogoşi în altă parte.

Publicat în Cațavencii, nr. 1 (79)/2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint