Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mersul piticului în pas de defilare

Zoom Mersul piticului în pas de defilare

Pas cu pas… Dar individul ăsta nu știu dacă a făcut o mie de pași de când e președinte. Cred că și când merge la munte are doi-trei sepepiști care-l cară, el doar râde la munți cum râdea la copiii africani.

Blocul comunitar discută intens o reducere drastică a consumului de carne. Treaba lor ce fac la bloc, noi creștem porcii la curte.

România a intrat în Alianţa Solară Internaţională. E un fel de MISA, doar că fără atât de multă urină, deși se face pipi constant pe tot ce înseamnă schimbări climatice.

Apelul șefului ONU către liderii lumii: „Trăim cel mai cald an din istorie“. Din istorie ca din istorie, pe noi geografic ne interesează: va fi viscol în Dobrogea? Cade iar curentul cu zilele? Na, fiecare le știe pe-ale lui.

Peste 100.000 de oameni, un record al ultimilor ani, au asistat la parada de Ziua Națională din București. Vă dați seama ce oameni ar ieși în stradă dacă ne califică Iohannis la vreun război mondial?

Peste 90% din români se consideră afectați de creșterea prețurilor. Asta e o chestie a românului, umblă mereu afectat.

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii: „Probabilitatea să crească speranța de viață în România este aproape zero“. Habar n-are. Păi, ea e la Muncă, nu e la Viață, ca să-și dea cu părerea. Vai de capul ei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint