Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Metoda calendarului nu ține cu sfîrșitul lumii

Zoom Metoda calendarului nu ține cu sfîrșitul lumii

► Habemus Guvernus! – a exclamat Victor Ponta. După Emil Boc, această adevărată papesă Ioana a ultimilor ani, și după pactul cu Băsescu, poate c-ar fi potrivit, mai întîi, să-l așezăm pe Victor Ponta pe scaunul decupat al papilor pentru a-și dovedi bărbăția.

Gigi Becali vrea să devină președintele PNL în 2014, atunci cînd Crin Antonescu va ajunge președintele României. Nici nu știu care  dintre cele două afirmații ale lui Becali e mai tîmpită: el președinte la PNL sau Antonescu președinte la Cotroceni.

Victor Ponta a făcut public documentul semnat cu Băsescu prin care fiecare se angajează să nu mai vorbească urît unul despre celălalt. Crin Antonescu a fost și el de acord să nu mai înjure nici de ză mazăr, nici de ză fazăr of ăăă.

Județele Botoșani și Neamț au fost acoperite de zăpadă. Prefecții lor – de rușine și înjurături.

Miniștrii au fost audiați în comisiile parlamentare în mai puțin de o oră. Nici Puiu Popoviciu în vremurile de aur ale DNA-ului reformat de Băsescu nu scotea un timp atît de bun la audieri.

Crin Antonescu a fost ales președinte al Senatului. El rămîne deci, așa cum ne-a obișnuit și în mandatul precedent, al doilea om la stat.

Iar nu a avut loc sfîrșitul lumii. E clar că metoda calendarului, fie el și mayaș, trebuie păstrată doar pentru acele lucruri. 

Publicat în Caţavencii, nr. 51, 27 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint