Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Metoda “plimbă ursul”

Zoom Metoda “plimbă ursul”

Un sanctuar pentru animale din Canada a fost amendat de autorități după ce proprietarii și-au urcat ursul în mașină și l-au plimbat prin oraș ca să-i cumpere înghețată. În apărarea contravenienților, trebuie spus că același urs fusese dus în prealabil la film și la curve.

Participanții la un sondaj de opinie au ajuns la concluzia că singurul mod de a reduce diferențele salariale dintre bărbați și femei este ca bărbații să lucreze mai puțin. Alte idei la fel de strălucite pentru reducerea discriminării ar fi și izolarea femeilor de bărbați, obligarea bărbaților să vină în fustă la serviciu și obligarea femeilor să-și omoare singure păianjenii din casă.

Doi pensionari din Marea Britanie și-au atacat vecinul cu un cuțit pentru că acesta îi deranja cu ritualurile sale druidice pe care le săvîrșește de fiecare dată cînd afară e lună plină. Din păcate pentru ei, n-au reușit să-l și ucidă, ceea ce înseamnă că la următoarea lună sîngerie vom ști cu toții cine va ajunge sacrificiu uman pentru Teutates sau Taranis.

Rapper-ul Dr. Dre a pierdut un proces cu ginecologul Dr. Drai, pe care îl acuza că se folosește de numele asemănător pentru a-și crește vizibilitatea. Adevărul e că există foarte multe situații în care cineva are nevoie de un rapper, dar cheamă din greșeală un ginecolog, însă invers, oricît de familiarizați ar fi rapper-ii cu sistemul reproducător feminin, numărul cazurilor e destul de mic.

Un regizor de film iranian și-a promovat noul film despre ISIS cu mai mulți actori îmbrăcați în ISIS care au dat năvală într-un mall din centrul Teheranului. Gestul e unul deplasat, mai ales în condițiile în care singurul mod de bun gust în care poți să incluzi luptători ISIS într-un eveniment este să-i aduci la furtul unei mirese din România.

Un studiu confirmă faptul că rechinii știu să recunoască muzica de jazz, atîta timp cît o asociază cu mîncarea. Același studiu confirmă și faptul că rechinii ascultă și manele, pe care le asociază cu valoarea, dar nici unul nu vrea să recunoască asta.

Moneda virtuală din jocul “World of Warcraft” valorează acum de șapte ori mai mult decît un bolivar, moneda Venezuelei. Credeați că e nasol de românii care și-au luat credite în franci elvețieni? Înseamnă că nu i-ați cunoscut încă pe venezuelenii care și-au luat credite în monede de aur de la orci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Piesă neterminată pentru o Europă mecanică

  15 ianuarie 2019

  La Ateneul Român, floarea politichiei bruxeleze s-a ridicat condescendentă la suprafața borșului de tărîțe dîmbovițean intrat oficial în fermentația iluzoriei președinții rotative a UE. În realitate, singurul român care chiar […]

 • Tusk și vocea României

  15 ianuarie 2019

  Discursul lui Donald Tusk de la Ateneu n-a fost doar un episod de marketing personal, ci și o concluzie amară pentru clasa noastră politică, mică de statură, mută și surdă, […]

 • Oastea femeilor pesediste

  15 ianuarie 2019

  Lavinia Șandru n-a stat mult cu limba pe bară. Are de muncă la TVR. Dar acum patru ani de zile, pe-atunci doamna Vâlcov, Lavinia a pus, în ipostaza sa de […]

 • Dragnea ca felul întîi, felul doi și desert

  8 ianuarie 2019

  Necrofagii care au devenit dependenți de cadavrul politic al lui Liviu Dragnea au nevoie urgentă de nutriționiști care să le diversifice meniul, cu atît mai mult cu cît, anunțîndu-și cadidatura […]

 • Anul violenței

  8 ianuarie 2019

  La fiecare pas pe care-l face, Klaus Iohannis pare să întindă sfoara nebuniei. Amînă, respinge, refuză. Două ministere n-au miniștri, opt ambasade n-au ambasadori, zeci de procurori stau pe bară […]

romania100