Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Metoda “plimbă ursul”

Zoom Metoda “plimbă ursul”

Un sanctuar pentru animale din Canada a fost amendat de autorități după ce proprietarii și-au urcat ursul în mașină și l-au plimbat prin oraș ca să-i cumpere înghețată. În apărarea contravenienților, trebuie spus că același urs fusese dus în prealabil la film și la curve.

Participanții la un sondaj de opinie au ajuns la concluzia că singurul mod de a reduce diferențele salariale dintre bărbați și femei este ca bărbații să lucreze mai puțin. Alte idei la fel de strălucite pentru reducerea discriminării ar fi și izolarea femeilor de bărbați, obligarea bărbaților să vină în fustă la serviciu și obligarea femeilor să-și omoare singure păianjenii din casă.

Doi pensionari din Marea Britanie și-au atacat vecinul cu un cuțit pentru că acesta îi deranja cu ritualurile sale druidice pe care le săvîrșește de fiecare dată cînd afară e lună plină. Din păcate pentru ei, n-au reușit să-l și ucidă, ceea ce înseamnă că la următoarea lună sîngerie vom ști cu toții cine va ajunge sacrificiu uman pentru Teutates sau Taranis.

Rapper-ul Dr. Dre a pierdut un proces cu ginecologul Dr. Drai, pe care îl acuza că se folosește de numele asemănător pentru a-și crește vizibilitatea. Adevărul e că există foarte multe situații în care cineva are nevoie de un rapper, dar cheamă din greșeală un ginecolog, însă invers, oricît de familiarizați ar fi rapper-ii cu sistemul reproducător feminin, numărul cazurilor e destul de mic.

Un regizor de film iranian și-a promovat noul film despre ISIS cu mai mulți actori îmbrăcați în ISIS care au dat năvală într-un mall din centrul Teheranului. Gestul e unul deplasat, mai ales în condițiile în care singurul mod de bun gust în care poți să incluzi luptători ISIS într-un eveniment este să-i aduci la furtul unei mirese din România.

Un studiu confirmă faptul că rechinii știu să recunoască muzica de jazz, atîta timp cît o asociază cu mîncarea. Același studiu confirmă și faptul că rechinii ascultă și manele, pe care le asociază cu valoarea, dar nici unul nu vrea să recunoască asta.

Moneda virtuală din jocul “World of Warcraft” valorează acum de șapte ori mai mult decît un bolivar, moneda Venezuelei. Credeați că e nasol de românii care și-au luat credite în franci elvețieni? Înseamnă că nu i-ați cunoscut încă pe venezuelenii care și-au luat credite în monede de aur de la orci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Piața Victoriei teleormănenilor asupra românilor de pretutindeni

  14 august 2018

  După ce  a adus drept jertfă o fecioară neprihănită cu chistolul la jartieră, aruncînd-o dincolo de gardurile de protecție ale Guvernului în ghearele balaurului cu mai multe capete, Jandarmeria Română, […]

 • Muieutică și adevăr

  14 august 2018

  Pietroaiele care au zburat vineri seară spre jandarmi s-au întrupat dintr-un cuvînt. Așa a profețit domnul Liiceanu și așa s-a întîmplat. Revoluția a urmat, ascultătoare, drumul indicat de cele patru […]

 • Jandarmurdăria

  14 august 2018

  Concluzii după ridicarea norului de fum și gaze lacrimogene: 1) Jandarmeria nu poate fi judecată cu aceeași măsură cu care îi judecăm pe cei care au participat la protest. Nu […]

 • Scopul scuză mijloacele de tracțiune ale partidelor

  7 august 2018

  Săptămîna trecută, Klaus Iohannis și-a lăst bicicleta la poartă și a intrat călare pe Dragnea în Ierusalimul liberal, în aplauzele zarafilor. Oricît de deșelat ar arăta Dragnea și oricîte măgării […]

 • Procurorul Poporului

  7 august 2018

  Din adîncul temniței, cocoșat de o pedeapsă cît eternitatea, judecătorul Mircea Moldovan, numărător de voturi la alegerile prezidențiale din 2009, povestește frauda. Moldovan era atunci membru al BEC, vicepreședinte al […]