Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Metoda “plimbă ursul”

Zoom Metoda “plimbă ursul”

Un sanctuar pentru animale din Canada a fost amendat de autorități după ce proprietarii și-au urcat ursul în mașină și l-au plimbat prin oraș ca să-i cumpere înghețată. În apărarea contravenienților, trebuie spus că același urs fusese dus în prealabil la film și la curve.

Participanții la un sondaj de opinie au ajuns la concluzia că singurul mod de a reduce diferențele salariale dintre bărbați și femei este ca bărbații să lucreze mai puțin. Alte idei la fel de strălucite pentru reducerea discriminării ar fi și izolarea femeilor de bărbați, obligarea bărbaților să vină în fustă la serviciu și obligarea femeilor să-și omoare singure păianjenii din casă.

Doi pensionari din Marea Britanie și-au atacat vecinul cu un cuțit pentru că acesta îi deranja cu ritualurile sale druidice pe care le săvîrșește de fiecare dată cînd afară e lună plină. Din păcate pentru ei, n-au reușit să-l și ucidă, ceea ce înseamnă că la următoarea lună sîngerie vom ști cu toții cine va ajunge sacrificiu uman pentru Teutates sau Taranis.

Rapper-ul Dr. Dre a pierdut un proces cu ginecologul Dr. Drai, pe care îl acuza că se folosește de numele asemănător pentru a-și crește vizibilitatea. Adevărul e că există foarte multe situații în care cineva are nevoie de un rapper, dar cheamă din greșeală un ginecolog, însă invers, oricît de familiarizați ar fi rapper-ii cu sistemul reproducător feminin, numărul cazurilor e destul de mic.

Un regizor de film iranian și-a promovat noul film despre ISIS cu mai mulți actori îmbrăcați în ISIS care au dat năvală într-un mall din centrul Teheranului. Gestul e unul deplasat, mai ales în condițiile în care singurul mod de bun gust în care poți să incluzi luptători ISIS într-un eveniment este să-i aduci la furtul unei mirese din România.

Un studiu confirmă faptul că rechinii știu să recunoască muzica de jazz, atîta timp cît o asociază cu mîncarea. Același studiu confirmă și faptul că rechinii ascultă și manele, pe care le asociază cu valoarea, dar nici unul nu vrea să recunoască asta.

Moneda virtuală din jocul “World of Warcraft” valorează acum de șapte ori mai mult decît un bolivar, moneda Venezuelei. Credeați că e nasol de românii care și-au luat credite în franci elvețieni? Înseamnă că nu i-ați cunoscut încă pe venezuelenii care și-au luat credite în monede de aur de la orci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O dublă înmormîntare

  22 mai 2018

  Înainte s-o cotească de-a bușilea spre infern printr-un tub de ciment folosit la canalele de irigații din pustiul libian, Muammar Gaddafi, observînd că trădarea trăiește în concubinaj cu ofițerii din […]

 • Evreunul contra Israel?

  22 mai 2018

  Ca dovadă că prostia nu e monopol PSD, șeful PNL a făcut o plîngere penală pe adresa Torei iudaice, acolo unde legea talionului, a ochiului scos și a dintelui spart […]

 • Când Dragnea și Orban se joacă de-a Messi

  22 mai 2018

  Liviu Dragnea a luat politica externă pe cont propriu. Nu i-a cerut-o nimeni, nu exista nici o presiune, aproape că nu aveam ceva numit ”politică externă”. Și-atunci, în infinita-i înțelepciune […]

 • Convertirea pescarilor

  15 mai 2018

  Duhnea Ierusalimul ca o străveche bute, Imperiul avea platfus și nu primea nici vești și cum dădeam cu vîrșa prin bălțile stătute, de mila Lui ne-am transformat în pești.   […]

 • Iohannis la numărătoarea morților

  15 mai 2018

  “A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă”, zicea Klaus Iohannis, în noiembrie 2015, cînd norocul său politic incendia clubul Colectiv și îi aducea pe tavă […]