Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

”Mi-au plăcut mereu doamnele. Mă gîndesc să mai facem și un copil, cu mare drag. Aș vrea să fac o fetiță, să o facem a doua Simona Halep.“

Zoom ”Mi-au plăcut mereu doamnele. Mă gîndesc să mai facem și un copil, cu mare drag. Aș vrea să fac o fetiță, să o facem a doua Simona Halep.“

Gen Ai, n-ai mingea, tragi la poartă

Alin Oprea (cîntăreț la retrogradare): „Într-o familie ești ca într-o echipă de fotbal. În momentul în care cineva din familie trădează, toată fericirea și bucuria dispar.“ (Libertatea, 11 septembrie)

Sîntem destul de siguri că Alin Oprea nu prea știe ce se întîmplă de fapt într-o echipă de fotbal, nu de alta, dar în majoritatea familiilor normale nu e deloc OK să-ți dai palme la cur de fiecare dată cînd intri în sufragerie, să-ți înjuri de mamă ceilalți membri ai familiei că nu ți-au dat pasă ori să scuipi pe parchet o dată la zece secunde. Sigur, ca în orice relație sănătoasă, se mai practică simulările și din cînd în cînd îl vezi pe Marica dezbrăcat, dar altfel, paralelele se opresc aici. Vorba domnului Gică Hagi: „Ți-e frică de lup, nu intri în pădure“.

Gen Ca la ușa mortului

Oana Lis (fostă Liss Primărie): „Eu cu Viorel am discutat bineînțeles și ce se va întîmpla după acel eveniment neplăcut, cînd se va întîmpla vreodată. Fiind o diferență de vîrstă între noi, e normal să discuți. (…) Viorel s-a uitat azi galeș și protector la mine și mi-a zis: «Cînd oi muri, nu vreau să suferi, nu vreau să-ți închizi viața! Vreau să-ți găsești unu tînăr și să vă bucurați împreună! Unul de vreo 60 de ani, așa!!!».“ (Spynews, 10 septembrie)

Marea problemă e că nu se mai fac domni generoși de 60 de ani ca pe vremuri. I-au stricat jocurile video și Internetul, și acum, dacă vrei să-ți găsești un sexagenar ca lumea, trebuie să-l iei de tinerel, de pe la 50 de ani, și să-l crești.

Gen Hugo Os

Oana Zăvoranu (rasă boierească): „Rasa, frumusețea naturală și osul boieresc nu se cumpără, cu asta te naști… Aviz «bombardierelor» de duzină, care sînt pline de tăieturi, cicatrici, piei, copci, cusături, Botox, implanturi și tone de acid hialuronic.“ (Spynews, 11 septembrie)

Nu că n-ar avea dreptate Oana, această Dana Budeanu înainte de vremea ei, dar la partea cu osul trebuie s-o contrazicem: am cumpărat un rasol de vită cu os de la Carrefour de te lingi pe degete.

Gen Doamnele ajută

Ilie Năstase (bătrîn de mingi): „Dacă o fură unul care este mai șmecher ca mine pe Ioana, nu mă supăr, dar să nu o fure unul mai slab decît mine. Ioana mi-a pus capac, pentru că are clasă. Mi-au plăcut mereu doamnele. Mă gîndesc să mai facem și un copil, cu mare drag. Aș vrea să fac o fetiță, să o facem a doua Simona Halep.“ (Antena Stars, 12 septembrie)

Nu spunem că e imposibil ca Ilie Năstase să zămislească o a doua Simona Halep cu frumoasa lui soție, dar ne-am dori din tot sufletul ca, dacă asta chiar se întîmplă, Cristian Tudor Popescu să fie invitat să comenteze atît conceperea, cît și nașterea și momentele importante.

Gen Nici prea-prea, nici foarte-foarte

Jador (maneluț): „Mi-am luat un pămînt să-mi fac și eu o căsuță așa cum mi-am dorit eu. N-am visat la una mare, dar acum vreau să-mi fac o casă mare. Vreau un living mare, nu știu cît de mare, dar mare, dormitorul vreau să fie mare și bucătăria la fel de mare.“ (Cancan, 9 septembrie)

Dacă ar fi să pariem, am zice că-și dorește și-o baie care să fie de asemenea mare, o cămară mare, o cameră tehnică mare și un uscător mare. Adevărata întrebare este ce încearcă să compenseze cu atîta mărime.

1 comentariu

 1. #1

  zavo, gea la carutza cu silicoanele tele(SIC!) de 2 bani in forma de punga de 1 leu..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Invitație la murit

  27 octombrie 2020

  Dacă ar fi locuit sub aripa vulturului,în penele pescărușului sau în gușa albatrosului, păsări iubitoare de lumină și de văzduh, coronavirusul ar fi umplut spitalele de aviatori, de zburători cu […]

 • Klaus al națiunii celei mai defavorizate

  27 octombrie 2020

  În lupta românilor cu boala și cu moartea, președintele a trecut încă de la început de partea virusului, dar acum îl ajută mai mult ca niciodată. „Alegerile vor avea loc […]

 • Patru ani și restul zile pân’ la partidele civile

  27 octombrie 2020

  Aparent, următorii patru ani sunt deja desenați pe harta politică a României. Victorios din cale-afară de un an și jumătate, PNL nu mai are cum să piardă puterea totală: președinte, […]

 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]